Közélet

Rendszeresíti jelenlétét a polgárőrség Szentes központjában

Rendszeresíti jelenlétét a polgárőrség Szentes központjában

2014. augusztus 11., hétfő
Rendszeresíti jelenlétét a polgárőrség Szentes központjában
szentesi_polgarorok

A Szentesi Polgárőr Egyesület, figyelembe véve a város lakosságának kérését, rendszeresen, heti 2-3 alkalommal a délutáni és esti órákban járőr- és figyelőszolgálatot szervez a város központjának számító Kossuth téren, illetve a Kossuth utcán.

A rendszeres jelenléttel igyekeznek elejét venni a kilátogató, főleg kisgyermekes és idősebb korosztályú személyek esetleges inzultálásának, nyugalmuk megzavarásának. Több panasz érkezett a szabadidejüket itt eltölteni szándékozók részéről, hogy fiatalok csoportosan az ülőpadok között kerékpároznak, gördeszkáznak és hangoskodnak. A polgárőrök bűncselekmény vagy szabálysértés észlelése esetén is azonnal tudják értesíteni az illetékes szerveket. A szentesi polgárok bizakodnak abban, hogy a polgárőrök jelenlétének köszönhetően nyugodtabbá és csendesebbé válik majd a terület, valamint erősödik a lakosság közbiztonsági érzete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.