Közélet

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot

2014. március 18., kedd
Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot

Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot, az érdeklődők április 30-ig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján.

A szavazatok alapján összesen húsz gyógyszerész kap felkérést a pályázat megírására, előre meghatározott témakörökben - mondta el

Mikola Bálint

, a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének elnöke a pályázat kampányindító sajtótájékoztatóján kedden Budapesten. A pályázat kiírói olyan gyógyszerészeket kívánnak elismerésben részesíteni, aki példát mutatnak kiemelkedő szakmai teljesítményükkel, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletükkel a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben. A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara negyedik alkalommal hirdeti meg pályázatát Az év gyógyszerésze cím elnyerésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.