Közélet

Military Hipszter Fesztivál az ország közepén

Military Hipszter Fesztivál az ország közepén

2014. február 24., hétfő
Military Hipszter Fesztivál az ország közepén
militaryhipszter

Első alkalommal rendezik meg a Military Hipszter Fesztivált május 23. és 25. között a Bács-Kiskun megyei 52-es út mellett.

A 27 éve óriási sikerrel megrendezésre kerülő dél-angliai War and Peace Show mintájára az ikonikus

Bob Fleming

részvételével, az I. világháború kezdetének a 100. évfordulója alkalmából a hazai európai parlamenti választások hétvégéjén, egy Hungaroring pályányi területen kerül megrendezésre az első magyarországi Military Hipszter Fesztivál -

írja a SZEGEDma.hu REGON-partnere, a vehir.hu

. A rendezvény megrendezésének a dátumát három nagyon jelentős ünnep is indokolja, hiszen azon a hétvégén emlékezik meg az ország a Hősök Napja alkalmából korábbi hőseiről, A Magyar Honvédelem Napja alkalmából az elmúlt évezred honvédő alakulatairól, illetve nem mellékesen, ezen a hétvégén van a Nemzetközi Gyereknap. A fesztivál több éves előkészület után kezdi meg rendezvénysorozatát a Kecskeméttől 20 kilométerre lévő Biczó-birtokon, egyfajta „kis-repülőnap” jelleggel. A Military Hipszter fesztivál programjai ennek megfelelően az óvodásoktól a hadiveteránokig mindenkinek jó szórakozást ígér, aki egy kicsit hipszternek érzi magát. A rendezvény szervezőinek a Military Hipszter fesztivállal leginkább az a céljuk, hogy a következő években szórakoztató módon ismertessék meg a közönséggel, az országgal, hogy az elmúlt századok magyar katonái igen szórakoztató módon élték az életüket. Ennek megfelelően a történelmi visszatekintés ezer évet fog magába, a technológia a képzettség és természetesen a magyar katonát oly jól jellemző romantika hangulatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.