Közélet

Felvételi tanácsadással várja a fiatalokat az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont

Felvételi tanácsadással várja a fiatalokat az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont

2014. február 11., kedd
Felvételi tanácsadással várja a fiatalokat az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont
Hende Csaba; Mihalovics Péter

A felvételi jelentkezés hajrájában a szegedi Új Nemzedék Plusz Kontaktpont nemcsak információszolgáltatói-tanácsadói irodájában, de rendhagyó osztályfőnöki órákon is segíti a diákokat az intézményválasztásban és a gyakorlati teendőkben.

A szegedi Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda várja mindazokat, akik még nem döntötték, el hova adják be felvételi jelentkezésüket. Mint ismeretes, 2014. február 15-ig van lehetőség felsőfokú felvételi jelentkezésre, ennek kapcsán a felvételi eljárás lépéseiről, változásairól és legfontosabb tudnivalóiról tartanak tájékoztatást a szegedi Kontaktpont munkatársai. A tájékoztató szolgáltatás azonban nemcsak a Kálvária sugárúti irodában érhető el, hanem a munkatársak több szegedi középiskola jelzett igényét kielégítve Felvételi 2014 roadshow keretében osztályfőnöki órákon mutatják be a 2014-es felvételi legfontosabb tudnivalóit a végzős diákok és tanáraik számára. A Kontaktpont Iroda továbbra is várja azon Csongrád megyei közoktatási intézmények felkérését, amelyek igényt tartanak felvételi tájékoztatónkra. Az Új Nemzedék Plusz kiemelt TÁMOP projekt részeként létrejött országos Kontaktpont hálózat legfőbb célja, hogy hiteles információszolgáltatással, személyes, professzionális tanácsadással segítse a fiatalok továbbtanulását, pályaválasztását, karriertervezését, munkakeresést, valamint ösztönözze az ifjúsági közösségek létrejöttét. Az Új Nemzedék Szegedi Kontaktpont a Kálvária sgt. 20. szám alatt hétfőtől péntekig 10-18 óra között áll a fiatalok rendelkezésére, ahol minden szolgáltatás díjmentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.