Közélet

Sikeres volt az uniós fejlesztések nyílt napja

Sikeres volt az uniós fejlesztések nyílt napja

2013. június 16., vasárnap
Sikeres volt az uniós fejlesztések nyílt napja

Több mint 10 ezren látogattak el az uniós fejlesztések nyílt napjának rendezvényeire, amelyet szombaton immár második alkalommal rendeztek meg az ország több mint 60 pontján - tájékoztat közleményében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósuló kulturális, közlekedési, szabadidős, illetve ipari, tudományos jellegű fejlesztések helyszíneire először márciusban lehetett ellátogatni. Akkor 30 beruházást lehetett megtekinteni, ám a nagy siker miatt most megismételték a rendezvényt, ezúttal azonban már több mint 60 helyszínen várták az érdeklődőket. A fővárosban a leglátogatottabb beruházás a 4-es metró Kálvin téri állomása volt: 400 érdeklődő mehetett le közel 25 méterrel a felszín alá. Országszerte több kulturális intézmény is megnyitotta kapuit a látogatók előtt, közülük az Esterházy-kastély, a Korda Filmstúdió, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ és a Vásárhelyi-Bréda Kastély második alkalommal vett részt a programban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.