Közélet

Minden képviselő megszavazta a sztrájkbizottság határozatát

Minden képviselő megszavazta a sztrájkbizottság határozatát

2012. december 21., péntek
Minden képviselő megszavazta a sztrájkbizottság határozatát

A pénteki közgyűlés is tárgyalta az SZTE Hallgatói Sztrájkbizottságának határozati javaslatát, melyet valamennyi képviselő megszavazott - olvasható a sztrájkbizottság közleményében.

A közlemény alább változtatás nélkül olvasható.

"Az SZTE Hallgatói Sztrájkbizottsága december 12-én megfogalmazott határozati javaslatát Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése december 21-én, 9 órai kezdettel tárgyalta. A Közgyűlésen valamennyi képviselő (25 jelenlévő), név szerint igennel szavazott a sztrájkbizottság alábbi javaslatairól. 1.) Képviselőként mindent elkövetek azért, hogy megmaradjon a Szegedi Tudományegyetem 12 kara, képzési rendszere, 30 000-es hallgatói létszáma. 2.) Mindent megteszek, hogy a gimnazisták ne az utolsó pillanatban értesüljenek a továbbtanulásuk feltételeiről. 3.) Mindent elkövetek azért, hogy a Szegedi Tudományegyetem autonómiája minél nagyobb mértékben megmaradjon"

- áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.