Közélet

Korcsolyát húzott a SZEGEDma csapata + FOTÓK, VIDEÓK

Korcsolyát húzott a SZEGEDma csapata + FOTÓK, VIDEÓK

2012. március 2., péntek
Korcsolyát húzott a SZEGEDma csapata + FOTÓK, VIDEÓK

Péntek délután korcsolyát húzott a SZEGEDma csapata, megkezdődött a Lájk buli. A szegedi műjégpályán több száz fiatal részvételével hangulatos délutáni bulival közösen búcsúztattuk a telet!

15.35

Tombolasorsolással ért véget a buli. Számos ajándékot osztottak ki, belépőkkel jutalmazták a résztvevőket, a fődíjként korcsolyát is kapott az egyik szerencsés. Képekkel hamarosan jelentkezünk.

15.20

A buli lassan a végéhez közeledik, a korcsolyázók még róják a köreiket. A hangulatra nem lehetett panasz: a SZEGEDma is kifogyott a chipsekből, ami ha ebédnek nem is elegendő, de tartotta az erőt a pályán keringőkben. A televíziók több színes riportot készítettek, hamarosan benne lehettek a tévében!

Nézze meg a SZEGEDma.hu videóját!

http://www.youtube.com/watch?v=NtgryCxoskA

14.45

A SZEGEDma bőkezűen adományozza a Chio koktél krékereket, tessék felénk siklani! Közben a DJ-pult mögül twistre invitálják a korcsolyázókat, harminc táncoslábú ajándékokat kapott.

Jeges körkép

14.30

Barócs Ádámot

sikerül leszólítanunk a palánk mellett. A Radnótiban tanuló tizedikes diák öt éve korcsolyázik, s szemlátomást nem okoz neki gondot egy-egy fordulás, hátramenet, vagy éppen farolás. Azt mondja, nincs recept, gyakorolni kell, és figyelni a profibbakra, ellesni tőlük a fogásokat. Kérdésünkre, hogy lehet-e itt csajozni, egy határozott fejbiccentéssel felel: persze. A létesítmény vezetője,

Hódi Tamás

portálunknak elmondta, hogy a szezon szeptember végétől április 1-ig tart. Szezononként átlagban 50 ezer főt mozgat meg a jég, a legjobb évük a 2009-es volt, mikor több mint 60 ezer jegyet adtak el. A hat hónapos nyitva tartás alatt nem telik el hétvége valamilyen csúszós program nélkül kezdve a jégkorongmérkőzésektől a jégtáncig bezárólag. Megtudtuk, hogy délelőttönként szervezett gyerekcsoportok érkeznek, nagyon népszerű az óvodások oktatása, de minden nap jönnek egyetemi csoportok is. Délután pedig a bulié a főszerep. Csütörtöktől szombatig tizenéves lányok és fiúk kergetik, kerülgetik egymást.

Simon-Jójárt Richárd

és

Révész Gergő

11 évesek és gyorskorcsolyázni járnak, ilyenkor a hat edzés után amolyan kikapcsolódás jelleggel csúsznak. Céljuk az olimpia (ha ilyen szorgalmasak könnyen lehet, hogy Lajtos Szandra után újabb szegedi korcsolyásoknak szoríthatunk majd a közeljövőben). Két nagyon csinos lányt sikerül szóra bírnunk, akik épp a palánknak támaszkodva pihenték ki a korcsolyás köröket.

Molnár Fruzsina

és

Tóth Zita

szintén a Radnótiban tanulnak, a lányok még kezdők, 4-5 alkalommal látogattak eddig ki a jégre, de még egyszer sem estek el. Elmondásuk szerint igazi ismerkedős hely a jégcsarnok. A fiúk igazi úriemberek, nem lökik fel őket, a taktikájuk a befarolás, jégkását ajándékoznak a lányoknak…

13.50

A VTV műsorvezetője, Márok Tamás és T. Kovács Tímea is kipróbálta magát a jégen. Apróbb bizonytalanságok vannak, de kollégáink tartják a tempót a fiatalsággal.

13.30

A diákok bevették a korcsolyapályát, az első hasalás is megtörtént. Fotókkal hamarosan jelentkezünk!

13.15

Szerkesztőségünk már megkezdte a Lájk bulit a helyszínen, lassan gyülekeznek a diákok is. A jégpálya készen áll, készíthetjük a korcsolyákat! Közös rendezvényére várja a fiatalokat és minden érdeklődőt a Városi TV Szeged, a Telin TV, a SZEGEDma és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. A Szeged Városi Műjégpályán délután fél kettőtől siklik szerkesztőségünk, hogy egy jó hangulatú buli keretein belül intsen búcsút a zimankós időjárásnak. A délutános bulifelelős DJ Lennard és Molnárbé lesz, és bár a korcsolyát nem tipikusan tánchoz tervezték, igyekeznek majd minél több embert megmozgatni. Ajándékokkal, vetélkedőkkel és meglepetésekkel is készülünk a délutánra, a belépés pedig továbbra is ingyenes! Délután fél kettőtől várunk a Szeged Városi Műjégpályán, csússz velünk te is!

Nézze meg a VTV Szeged videóját!

http://www.youtube.com/watch?v=cuLe1m72Sbo&list=UUTiaZrkgxcNc6BlY8_zO_Rw&index=1&feature=plcp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.