Közélet

Karácsonyi gyűjtés a hajléktalanoknak

Karácsonyi gyűjtés a hajléktalanoknak

2011. december 13., kedd
Karácsonyi gyűjtés a hajléktalanoknak

Az utcán élő embereknek szervez gyűjtést karácsonyra a Science Caffe Tudományos és Művészeti Portál december 12. és 20. között. Adományként ruhákat, tartós élelmiszereket várnak, de kávét és édességet is szívesen fogadnak.

Gyűjtést szervez a fedél nélkülieknek a Science Caffe Tudományos és Művészeti Portál december 12-től 20-ig. A szervezők elsősorban meleg ruhákat, zoknit, kesztyűt, sapkát, sálat, élelmiszert és tisztálkodószereket várnak, de szívesen látnak kávét, édességet, cigarettát és könyveket is. Különálló tárgyakat és ajándékcsomagokat is elfogadnak, az ajándékok mellé egy levelet is kell írni a fedél nélkülieknek, pár biztató szót intézni a nehéz sorsúakhoz. Adományokat az Átmeneti Szállóban (Indóház tér 3.) és a Caffe Cubában (Ady tér 2.) lehet leadni. A részletekért tekintse meg

az esemény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.