Közélet

Nyílt nap a Móra Ferenc hídon szombaton

Nyílt nap a Móra Ferenc hídon szombaton

2011. április 14., csütörtök
Nyílt nap a Móra Ferenc hídon szombaton

2011. április 16-án, reggel 10 órai kezdéssel nyílt nap lesz a hamarosan átadandó M43-as autópályán. A nyílt napon gyalogosok és kerékpárosok vehetik birtokukba az új Móra Ferenc hidat. A szervezők a nap folyamán változatos programokkal várják az érdeklődőket.

Először a Móra Ferenc híd jobb pályáját nyitják meg az érdeklődők számára, ahol gyalogos és kerékpáros közlekedés lesz. Ezt követően résztvevőknek a szervezők lehetőséget biztosítanak a híd belsejébe történő látogatásra, ahol non-stop vetítés lesz az építkezés folyamatáról. A legkisebbeknek gyerekfoglalkozásokat tartanak. 14 órakor légifotózás lesz a hídon formációkba álló résztvevőkkel, ahol a SZEGED és a MAKÓ városneveket festik föl! A helyszín megközelítése gépjárművel a 47-es számú útról lehetséges, a FA-VILLA vendéglőnél kell bekanyarodni, ahonnan forgalomirányítás mellett lehet felhajtani az autópályára, kerékpárral a Tisza-gáton és a lebői úton (413. sz. út). Parkolni az erre kijelölt helyen lehet majd a híd térségében a bal pályán. A tájékozódást a szervezők segítik. A hídról és az autópálya építkezésről bővebben

a projekt weblapján

olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.