Közélet

Fidesz: Szekeres Imrének számot kell adnia a kémrepülőgépek ügyében

Fidesz: Szekeres Imrének számot kell adnia a kémrepülőgépek ügyében

2010. március 21., vasárnap
Fidesz: Szekeres Imrének számot kell adnia a kémrepülőgépek ügyében

Szekeres Imrének számot kell adnia arról, hogyan fordulhatott elő, hogy az ország védelmének megszervezésére hivatott Honvédelmi Minisztérium észre sem vette, hogy egy másik ország kémrepülőgépei Budapest felett gyakorlatoztak - jelentette ki Kontrát Károly, az Országgyűlés honvédelmi bizottságának fideszes tagja vasárnapi közleményében.

Az ellenzéki politikus közleményében hozzáteszi:

Szekeres Imrének

az Országgyűlés honvédelmi bizottság keddi ülésén számot kell adnia arról is, hogy miért tartják titokban a mai napig a kémrepülőgépek gyakorlatozásának okát és célját. „Kíváncsiak vagyunk arra is: vajon miért gondolja úgy Szekeres Imre, hogy egy ilyen eset után még mindig nem kellene lemondania.” A Magyar Nemzet csütörtökön számolt be arról, hogy az izraeli légi- és űrerők két gépe szerdán Vecsés irányából kétszer is megközelítette a Ferihegyi repülőtér leszállópályáját, majd leszállás nélkül távozott.

További részleteket a Magyar Nemzet honlapján olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.