Cikk archívum 2017.

Ünnepi szentmise az ÁGOTA-táborban + FOTÓK

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

agota_tabor_hetfo_mise66_gs

Podmaniczky Imre nyugdíjas plébános hetvenedik születésnapját ünnepelték Doboz-Szanazugon kedden. Tovább »

Oktatási programot hirdetett az LMP Szegeden

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

lmp_a megujulo_magyarorszagert_mj 001

Az egyetemeken tandíjmentességet és a közoktatási intézmények állami kézből önkormányzativá adását ígérik. Szegeden tartott sajtótájékoztatót a Lehet Más a Politika. Tovább »

A miniszterelnöktől kértek segítséget a fuvarozók

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) levélben kérte a miniszterelnököt, hogy képviselje ügyüket a visegrádi négyek és Franciaország szeptemberi tárgyalásain, és vegye figyelembe a fuvarozók tiltakozását a számukra hátrányos szabályok ellen. Tovább »

A mozgásé és a táplálkozásé volt a főszerep a Csillagbörtön egészségnapján

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

csillag_egeszsegnap

Egészségnap volt kedden a Szegedi Fegyház és Börtön Mars téri, Dorozsmai úti és nagyfai ebédlőiben, amelyen a dolgozók a helyes táplálkozásról hallgattak meg előadást, majd tornáztak és szénhidrátban és zsírban szegény ebédet fogyasztottak. Tovább »

Kukutyinban is járt a mozgó Kormányablak

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

kormanyablak_busz05_gs

Üllésen a felújítás alatt lévő okmányirodát helyettesítette, a megyeszékhelyen bentlakásos intézményben nyújtott szolgáltatást, Szeged járás kisebb településein pedig az időseknek és a mezőgazdaságból élőknek vitte helyébe az ügyintézést a mobil Kormányablak az elmúlt héten. Július 17. és 22. között összesen 82-en keresték fel a mozgó ügyfélszolgálatot, így a július 7-i indulás óta már több, mint 230 Csongrád megyei állampolgár tudott élni az okos jármű által biztosított, helyszíni ügyintézés lehetőségével. Tovább »

Fidesz: az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

soros_gyorgy_mti

A Fidesz szerint az egész magyar ellenzék “tokkal-vonóval” aláírt Soros Györgynek. Tovább »

Elkezdték az aláírásgyűjtést az állami cégvezetők bérplafonjáról szóló népszavazáshoz

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

Az Együtt aktivistái kedden elkezdték gyűjteni az aláírásokat az állami cégvezetők bérének maximalizálásáról szóló népszavazási kezdeményezéshez. Tovább »

A takarékoknál szeptembertől igényelhetők a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

Szeptember 1-től lehet igényelni a minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket a Takarék Csoporthoz tartozó 48 takarékszövetkezetnél és a 2 banknál, a Pannon Takarék Banknál és a Mohácsi Takarék Banknál, 5 és 10 éves kamatperiódusra – közölte az MTI-vel a Takarék Csoport. Tovább »

Az idősebb embereknek receptre kellene kutyát felírni, hogy többet mozogjanak

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

Egy új brit tanulmány szerint az idősebb embereknek receptre kellene felírni kutyát, hogy gyakrabban kimozduljanak otthonról, a kutyasétáltatás ugyanis az egyik leghatékonyabb módja a fizikai aktivitás megőrzésének. Tovább »

Szijjártó Péter: idén is rekordot dönthetnek a beruházás-ösztönzési rendszerben gondozott befektetések

2017. július 25., kedd · Hozzászólok

Idén újabb rekordot dönthetnek a beruházás-ösztönzési rendszerben gondozott magyarországi befektetések – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) 2017. első félévi munkáját értékelő sajtótájékoztatón, Budapesten. Tovább »

Következő oldal »