Cikk archívum 2017.

A szombathelyi Fidesz lemondásra szólítja fel Czeglédy Csabát

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

Czeglédy Csaba

A szombathelyiek véleményét is megkérdezte a helyi Fidesz, a többség pedig úgy gondolja, Czeglédy Csabának vissza kell adnia szombathelyi képviselői mandátumát – írja a Frisss.hu. Tovább »

A 40 éves odesszai fiókkönyvtár fogadta a kreatív SM-eseket

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

KFE_1060

Az évforduló alkalmából sclerosis multiplex betegséggel élők vettek részt ékszerkészítő workshopon, valamint két számítógépet is átadtak a fiókkönyvtárnak.
Tovább »

Botka megfogadta Szentistványi néhány tanácsát

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

szentistvanyi_sajttaj003kf

Úgy látja a független képviselő, hogy – összefüggésben az országos kampánnyal – a szegedi városvezetés több előremutató lépést tett a szociális bérlakások ügyében. Teljes mértékben azonban nem elégedett, sőt, jelenlegi formájában még mindig elfogadhatatlannak tartja az önkormányzat szociális politikájának ezen részét. Tovább »

Rétvári: társadalmi egyeztetés a szülés utáni kórházi tartózkodásról

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

A kormány szülői és egészségügyi szakmai szervezetek kérésére társadalmi egyeztetésre bocsátotta azt a javaslatot, amely szerint a szülő nők saját kérésükre, komplikációmentes szülés és az orvos jóváhagyása esetén már 24 óra után újszülöttjükkel együtt elhagyhatnák a kórházat – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: Magyarország visszautasítja migránsfalvak létrehozását Kelet-Európában (FRISSÍTVE)

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

Lázár János

Magyarország a leghatározottabban visszautasítja az unió határainak megnyitását és a migránsfalvak Közép-Kelet-Európába telepítését – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Múzeumok éjszakája – Vasúti utazási kedvezményeket biztosít a MÁV

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

vasut06_gs

Országszerte ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt biztosít a szombati Múzeumok éjszakája programjaira utazó közönségnek a Magyar Államvasutak Zrt. (MÁV) – közölte a társaság az MTI-vel csütörtökön. Tovább »

Harmonikaversenyt rendeznek Szegeden

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

A Harmonikások Országos Társasága a szegedi Heller Ödön Művelődési Házban rendezi meg II. Országos és Nemzetközi Harmonikaversenyét. Tovább »

Orbán Viktor: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

Havasi Bertalan; Orbán Viktor

Nincs egyetértés az uniós tagországok között a migránsok elosztását illetően, mivel a nyugatiak úgy akarnak megszabadulni az oktalanul beengedett migránsoktól, hogy szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat és nem engedték be őket a saját országunkba, mint például Magyarország – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az európai uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozójára érkezve, magyar újságíróknak nyilatkozva. Tovább »

Szijjártó: Közép-Európának fontos szerepet kell vállalnia a biztonság és a versenyképesség helyreállításában

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

Közép-Európának fontos szerepet kell vállalnia Európa biztonságának és versenyképességének a helyreállításában, ezért erőteljesen fel kell lépnie a migráció leállítása, az Európai Unió bővítése, valamint a kontinens keleti és nyugati fele között gazdasági együttműködés erősítése érdekében – ezt az álláspontot képviseli Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Közép-európai Kezdeményezés (KEK) országainak csütörtöki minszki külügyminiszteri találkozóján. Tovább »

Dallamok a képernyőn túl

2017. június 22., csütörtök · Hozzászólok

VIASAT6_X_aktak

Libabőrösök leszünk, ha meghalljuk a jelenleg VIASAT6-on futó X-akták címdalát, nosztalgiázunk a Szomszédok zenéjére és elfog az izgalom a Trónok Harca első ütemeinél? Már a 90-es években hódító Simpson család és a Twin Peaks készítői is felismerték a sorozatzenék jelentőségét, amelyek segítettek emlékezetessé tenni azokat. Az Invitel sorozatszakértője, az ELTE adjunktusa, Hermann Veronika most bevezet minket a sorozatok és zenék közös világába. Tovább »

Következő oldal »