Cikk archívum 2017.

Hat község ünnepel együtt Újszentivánon

2017. február 24., péntek · Hozzászólok

Testvér-települési találkozót rendeznek az újszentiváni Epreskert Rendezvényházban február 25-én, szombaton. Tovább »

Hétvégi programajánló: Middlemist Red, Oscar nap, Bödőcs Tibor

2017. február 24., péntek · Hozzászólok

middlemist_red

Oscar napot és filmhetet tart a Belvárosi Mozi, valamint operát is közvetít, Boogie Night-ra vár a Grand Café, valamint koncertezik az Innergarden, az Armynas,, a Pons, az LN. és a Middlemist Red. Tovább »

Jól teljesítettek tavaly az önkéntes és a magánnyugdíjpénztárak is

2017. február 24., péntek · Hozzászólok

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken publikált adatai szerint az önkéntes- és a magánnyugdíjpénztárak is jól teljesítettek 2016-ban, az előbbiek vagyona 8,7, az utóbbiaké 7,6 százalékkal nőtt, a tagok száma ugyanakkor tovább csökkent. Tovább »

Nyilvános parkolók digitalizálására is alkalmas technológiát tesztel a Magyar Telekom

2017. február 24., péntek · Hozzászólok

Nyilvános parkolók monitorozását, a szabad helyek felismerését is lehetővé tévő megoldást tesztel a Magyar Telekom, melyet a jelenleginél költséghatékonyabb gépek közötti kommunikációt segítő NarrowBand-IoT (NB-IoT) technológia tesz lehetővé. Ennek megfelelően a Magyar Telekom elindította NB-IoT hálózatfejlesztési programját is – mondta el Farkas Zoltán, a távközlési társaság üzletfejlesztési szakértője az MTI-nek adott interjúban pénteken. Tovább »

Novák Katalin Hódmezővásárhelyen: 42 millióval támogatja a kormány a Démétér Házat + FOTÓK

2017. február 24., péntek · Egy hozzászólás

ilyen_a_box megnyito_hodmezovasarhely09_gsÉvente akár 40-50 gyermeknek is szüksége van életmentő beavatkozásra a budapesti Szent László Kórház Gyermek-hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályán, ahonnan a legyengült immunrendszerű kicsik gyógyulási idejük alatt a Démétér Házba költözhetnek. A csontvelő-transzplantáción átesett betegeknek és családtagjaiknak ez a hely a második otthonuk, ezért Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Démétér Házért folytatott országos jótékonysági kezdeményezés fővédnöke bejelentette: a kormány 42 millió forinttal támogatja a ház bővítését.
Tovább »

Az okafogyott népszavazástól való távolmaradásra buzdít a testületi többség Algyőn

2017. február 24., péntek · Hozzászólok

rendkivuli_testuleti016kf

Az algyői képviselő-testület nem szavazatra buzdító ötfős többsége közleményben köszönte meg a népszavazási kezdeményezést támogató algyőiek aláírását. Mint írják, mivel okafogyottá vált a népszavazás, nem látják értelmét az azon való részvételnek. Tovább »

Inzultálták az olimpia mellett szólókat a Momentum szegedi fórumán + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÍTVE)

2017. február 24., péntek · 33 hozzászólás

momentum11_gs

Szórólapokkal tiltakoztak civilek az „álomgyilkos” új SZDSZ szegedi bemutatkozó estjén. „Nekik csak eszköz, ami sokunknak szent” – többek között ezt üzenték, és értetlenkednek, mit keres vidéken, aki lenézi a vidékieket. Felszólalásaikat hangos pfújolással fogadta a Momentum-szimpatizáns közönség, elhangzott Fidesz-bérencezés is, egy fiatal hölgyet pedig megfenyegettek, a sálánál fogva kötik fel, ha nem hallgat el. Tovább »

Megrendezik a vasárnapi helyi népszavazást Algyőn

2017. február 24., péntek · 3 hozzászólás

rendkivuli_testuleti004kf

Megrendezik egy vegyi üzem tervezett építéséről vasárnapra meghirdetett helyi népszavazást Algyőn – közölte Kovács László, az önkormányzat sajtóreferense az MTI érdeklődésére pénteken. Tovább »

Megerősítette a magyar adósosztályzatokat a Standard & Poor’s

2017. február 24., péntek · Egy hozzászólás

Megerősítette változatlan stabil kilátással Magyarország “BBB mínusz/A-3″ szintű, befektetési ajánlású államadós-besorolását pénteken a Standard & Poor’s. Tovább »

A török elnök ismét felvetette a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét

2017. február 24., péntek · Hozzászólok

Ismét felvetette a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét Recep Tayyip Erdogan török államfő pénteken a nyugat-törökországi Manisában, az elnöki rendszer bevezetéséről döntő április 16-i népszavazás előtti egyik kampányrendezvényen. Tovább »

Következő oldal »