Cikk archívum 2017.

Jóval gyakoribb a kozmikus kannibalizmus, mint azt eddig hitték

2017. február 28., kedd · Hozzászólok

Az eddig véltnél jóval gyakoribb a kozmikus kannibalizmus, a csillagok százszor gyakrabban esnek szupernagy tömegű fekete lyukak áldozatául. Tovább »

Kiszomboron dőlt meg az országos melegrekord a tél utolsó napján

2017. február 28., kedd · Hozzászólok

A fővárosi és az országos melegrekord is megdőlt a tél utolsó napján – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden az MTI-vel. Tovább »

Magyar Idők: Botka listás helyekről egyezkedik az LMP-vel

2017. február 28., kedd · 51 hozzászólás

01_botka_mti

A közös lista érdekében nagyvonalú ajánlattal fordul a szegedi polgármester a Lehet Más a Politika felé a Magyar Idők szerint. Tovább »

Kézilabda: húszgólos sikert aratott a Vác felett a MOL-Pick Szeged

2017. február 28., kedd · 3 hozzászólás

pick-vac015kf

Góllal mutatkozott be a MOL-Pick Szeged új kapusa, Uhr Kastelic a Vác elleni keddi bajnokin, amelyet roppant simán húzott be Juan Carlos Pastor együttese. Tovább »

Novák Katalin: jó családpolitika nélkül nincs jó nőpolitika

2017. február 28., kedd · Hozzászólok

novak_katalin_hodmezovasarhely12_gs

A magyar kormány álláspontja szerint jó családpolitika nélkül nincs jó nőpolitika – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Nagykövet asszonyok klubjának rendezvényén. Tovább »

Lázár János: tovább erősítik a határőrizetet

2017. február 28., kedd · Egy hozzászólás

Lázár János

Az illegális bevándorlókat nem szabad beengedni az országba, és mivel a tavasz és a nyár hozhat meglepetéseket, folyamatban van a rendőrség és a hadsereg megerősítése – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Makón. Tovább »

Poézis fekete-fehérben – Középiskolásoknak mutatta be kiállítását az alkotó az Emlékpontban + FOTÓK

2017. február 28., kedd · Hozzászólok

emlekpont_tarlatvezetes004

A hódmezővásárhelyi Emlékpontban mutatta be Requiem egy téglagyárért című fotókiállítását kedden Dömötör Mihály fotóművész az Eötvös József Szakképző iskola diákjainak. Tovább »

Szerdai programajánló: portugál rövidfilmek, ElsőSokk

2017. február 28., kedd · Hozzászólok

belvarosi_mozi1

Kiállítás nyílik a Grand Café Várkertben, valamint portugál rövidfilmfesztivált rendeznek a Grand Caféban, az SZTE EHÖK pedig moziestre vár. Tovább »

Idén is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja

2017. február 28., kedd · Hozzászólok

Idén is folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja hetvennégy szakmai szervezet összefogásával – közölte a program kommunikációs ügynöksége kedden az MTI-vel. Tovább »

Szerdán kezdődik a nagyböjt

2017. február 28., kedd · Hozzászólok

Szerdán kezdődik a negyvennapos böjt, amellyel a keresztények húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére készülnek. Nagyböjt első napján, hamvazószerdán Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek délután öt órakor az esztergomi bazilikában mutat be szentmisét – tájékoztatta Tóth János Csaba, a főegyházmegye sajtóreferense az MTI-t. Tovább »

Következő oldal »