Vízilabda: súlyos szegedi vereség a Honvéd ellen

Bár az első negyedben még tartotta a lépést a Honvéddal, végül nagy zakóba szaladt bele a ContiTech Szeged.

Nem indult rosszul a Szeged számára a fővárosi találkozó, hiszen mintegy öt percet kellett várni az első gólra, amelyet Irmes Márton szerzett emberelőnyből: a következő támadásból azonban az előző szezonban még szegedi színekben játszó Manhercz Ádám szintén fórból egalizált. A második játékrészben azonban alig egy perc alatt háromszor is betalált a Honvéd, így Mickic emberelőnyből szerzett találta már csak szépségtapasz volt 5-2-nél. Nyolc hazai gól következett, a Szeged csak az utolsó negyed felénél, ismét emberelőnyből tudott eredményes lenni, ám ekkorra már eldőlt a találkozó – végül tízgólos, 15-5-s vereséget szenvedett a Tisza-parti együttes a Honvéd vendégeként.

A szegediek legközelebb tíz nap múlva a megyei derbit játszanak, október 21-én a Szentes vendégei lesznek Varga Péter tanítványai.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 3. forduló

Racionet Honvéd – ContiTech Szeged 15-5 (1-1, 5-1, 4-0, 5-3)
Budapest, Kőér utca. Vezette: Marjay Zsolt, Bene Péter.
Honvéd: Decker A. – Gyárfás 2, Balakirev 1, Szivós 2, Simon R. 2, Illés, Manhercz Á. 3. Csere: Duvnjak (kapus), Kiss B., Vad L. 1, Tóth P. 3, Irmes P. 1, Borsós. Vezetőedző: Vad Lajos.
Szeged: Leposa – Baróthy, Berki, Szilvasán B. 1, Irmes M. 2, Korbán, Fodor. Csere: Zsigri, Sikter, Mickic 1, Szilvasán P. 1, Mekkel, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter.
Emberelőny: 7/5 ill. 8/4.
Ötméteres: 1/0 ill. 2/1.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. Juhász Gyulai
  2017. október 12., csütörtök, 08:32
  Válaszolok

  Gyalázat, ami ebben a városban uszoda-ügyben történik. Ami kettő van, az igényekhez képest semmi, ráadásul azokat is dilettánsok vezetik.
  Ilyen helyzetben hogyan lehetett a sportuszodában (még halasztható) felújításba bonyolódni, s ha már ez megtörtént, hagyni, hogy ne tartsák be az átadási határidőt?
  Szolnokiaknak itt minden megengedett?

 • '>
  2. Hajrá Szeged!
  2017. október 12., csütörtök, 05:16
  Válaszolok

  Mire felépül az uszoda, nem lesz felnőtt csapat?
  Ha felépül egyáltalán.
  Szégyen, hogy egy 165 ezres városban csak kacsa úsztatók és láb áztatók állnak az úszni és sportolni vágyók rendelkezésére.

 • '>
  1. Gullit
  2017. október 11., szerda, 21:20
  Válaszolok

  Kiesnek, aztán ezzel befellegzik Szegeden a pólónak. Kár, hogy Apáthyt elüldözte a Rolexos búvár. 🙁