Vízilabda: mecsekaljai vereséggel folytatta a ContiTech Szeged

Szezonbeli második bajnokiján is vereséget szenvedett a ContiTech Szeged: a Tisza-partiak Pécsett maradtak pont nélkül.

A szerdai, Tatabánya elleni bosszantó vereséget követően a Pécs otthonában folytatta a bajnokságot a ContiTech Szeged.

Szatmári Kristóf ötméteresével szerzett vezetést a hazai együttes, majd erre egy kihasznált emberfórral tudott válaszolni a Szeged: ezt követően azonban ismét a támadójátékkal akadtak problémái a szegedieknek, hiszen közel 14 percen keresztül nem tudtak újból betalálni – Irmes Márton a második negyed utolsó percében módosította 4-2-re az állást, azonban a hátralévő alig 40 másodperc még két hazai gólra is elegendőnek bizonyult, miután egy labdavesztés után Zerinváry megúszása után 6-2 volt az állás a nagyszünetben.

A folytatásban ugyan kapaszkodott a Szeged, de ezt a négygólos előnyt a Pécs már nem engedte ki a kezéből, és mind a négy negyedet megnyerve, magabiztos győzelmet aratott, így a Szegednek bár ígéretesen indult a találkozó, a folytatásban nem tudta ezt a játékot hozni, így második találkozóját is elveszítette.

A szegediek legközelebb szerdán, a Kőér utcában ugranak vízbe: 19.30-től a Honvéd vendégei lesznek Varga Péter tanítványai.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 2. forduló

PVSK-Mecsek Füszért – ContiTech Szeged 11 – 5 (2-1, 4-1, 3-2, 2-1)
Pécs, vezette: Rubos Károly, Csanádi Zsolt.
Pécs: Barát – Horváth Zs. 1, Csaba, Csacsovszky E. 2, Csacsovszky A. 1, Chilkó 1, Szatmári 2. Csere: Zerinváry 1, Lajkó M. 2, Opacak, Sebestyén, Krizsán 1, Safrankó. Vezetőedző: Lukács Gergely.
Szeged: Molnár D. – Baróthy, Berki, Sikter 1, Korbán 1, Szilvasán P. 2, Fodor. Csere: Leposa, Zsigri, Mickic, Szilvasán B., Irmes 1, Börcsök, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter.
Emberelőny: 10/4 ill. 8/2.
Ötméteres: 1/1 ill. 2/2.

2 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  2. Gullit
  2017. október 8., vasárnap, 16:34
  Válaszolok

  Mire lesz új uszodánk, nem lesz csapatunk! Vagy máris nincs?

 • '>
  1. Hajrá Szeged!
  2017. október 8., vasárnap, 06:43
  Válaszolok

  Egyelőre -sajnos- gyenge a teljesítmény.
  Sajnálom a fiúkat, de még inkább a szegedi vízilabdát: Soha nem felejtem a LEN kupa győzelmet, a sátor alatti hangulatot.
  És az egykori, fantasztikus győzelem mellett, az előző mondatban, a sátoron van a hangsúly.
  Már akkor is szégyen volt, hogy egy 165.000-es városban nincs normális, fedett uszoda. Napjainkra pedig elfogadhatatlan.
  És mielőtt jönnek az élsportot szapuló, károgók.
  Nem -csak- az OB I-es csapat miatt, hanem a 200 gyermeket “mozgató” utánpótlás egyesület, és a lakosság normális sportolási lehetőségének hiánya miatt.
  Egyébként, az utánpótlást jelentő -kiválóan vezetett- SZVPS ad reményt a jövőre nézve.
  Hajrá Szeged!