Labdarúgás: hatodikban vágott vissza a Szent Mihály a Kelennek

Könnyedén nyerték a csúcsrangadót a háromgólos Zimányi Kovács Anikó vezette szegediek, akik így átvették a vezetést a tabellán.

Szeged-Tápé, 200 néző
2017. október 21., 14.30
Szent Mihály
Kelen SC
A meccs véget ért.

Játékvezető: Boda László * Asszisztens: Tóth Kristóf, Bálint Kata Tünde
6
2

Női labdarúgó NB II 8. forduló:

Szent Mihály – Kelen SC 6-2 (3-1). Szeged-Tápé, 200 néző. Vezette: Boda László (Tóth Kristóf, Bálint Kata Tünde).
Szent Mihály: Schildkraut – Sasvári (Temesváry 46′), Harcel, Szil (Sávai 70′), Zimányi Kovács, Pilán (Kardos 70′), Lipták (Szántó 46′), Frankó (Guth 46′), Vass, Szélpál, Török. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.
Kelen: Káli – Szabó T., Gyenes, Kókány, Horváth (Simon 62′), Sitku, Tóth A. (Janicsek 46′), Pavlik, Pukás, Orosz (Kovács 46′), Bernhardt. Vezetőedző: Könczey Zsolt.
Gólszerzők: Sasvári A. (3′), Zimányi Kovács A. (22′, 29′, 58′), Szélpál N. (54′), Szil T. (62′), illetve Gyenes A. (11-esből 27′), Kókány R. (68′)
Kiállítva: Pavlik J. (42′)

Online közvetítésünk:

A forduló további eredményei:

Airnergy FC – Nyírség NSC 4-0
Nyíregyháza Spartacus – Monori SE 3-2
Az Eger SE szabadnapos.

A bajnokság állása:

# Név MSZ GY D V LG KG GK P
1. Szent Mihály 7 6 0 1 47 11 36 18
2. Kelen SC 7 6 0 1 31 10 21 18
3. Airnergy FC 7 4 0 3 20 11 9 12
4. Nyíregyháza Sp. 7 3 1 3 25 21 4 10
5. Monori SE 7 2 2 3 32 17 15 8
6. Nyírség NSC 7 1 1 5 14 24 -10 4
7. Eger SE 6 0 0 6 0 75 -75 0
Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
90′

VÉGE! Kiváló teljesítménnyel diadalmaskodott a rangadó a Szent Mihály, mely így átvette az első helyet a tabellán. Jogos a nagy meccsek utáni komoly ünneplés!

90′

Török Lilla 2 méterről lőtt mellé.

89′

Szélpál Nóra kis területről 15 méterről lőtt, bravúrral hárított a vendégkapus. Szöglet következhetett, Vass Noémi csúsztatott fejese alig kerülte el a jobb kapufát.

85′

Zimányi Kovács Anikó lövését csípte el a vendégek kapusa a jobb kapufa tövénél.

84′

Vass Noémi hatalmas távoli bombája fél méterrel mehetett mellé. 40 méterről tűzte rá, járt érte a taps.

81′

Mindkét együttes a mérkőzés végét várja. A szentmihályiak támadgatnak, nyugodtan adogatnak, de nem nagyon törekednek helyzetek kialakítására, a vendégek erejéből pedig nem futja kontrákra.

77′

Mezőnyjátékkal telnek a percek, miközben a hajrára fordulnak a lányok. Sávai Vivien szögletét vágják ki éppen a rövid kapufánál.

72′

Sávai Vivien és Kardos Bernadett váltotta Szilt és Pilánt a hazaiaknál. Picit visszavettünk most a második félidő első felében diktált tempóból, őrizzük az előnyt, a vendégek pedig emberhátrányban egyre fáradtabban mozognak.

68′

GÓÓÓL 6-2! Az oldalvonal mellől, az alapvonaltól 14 méterről a hosszú pipába bombázott egy szabadrúgást Kókány Regina, aki kihasználta, hogy Schildkraut kissé kinn állt.

62′

GÓÓÓL 6-1! Alaposan visszavágunk a Kelennek! Zimányit buktatták 20 méterre a kaputól, a portás rosszul állította fel a sorfalat, ezt kihasználva Szil Tünde az üresen árválkodó rövid sarokba lőtt 20 méterről.

58′

GÓÓÓL 5-1! Alighanem el is dőlt a mérkőzés. Temesváry Tekla beadását Zimányi Kovács Anikó mellre vette a hosszú oldalon, és rüszttel a kapu közepébe bombázott.

54′

GÓÓÓL 4-1! Immár három az előny. Bal oldalról érkezett egy mély beadás, a felső lécről a gólvonal elé pattant, Szélpál Nóra szemfülesen kotorta a hálóba közelről.

50′

Sokkal nyugodtabb eddig a második félidő, az emberelőnyben nyugodtan passzolgatnak a szentmihályiak az ellenfél térfelén. Szélpál Nóra léphetett volna ki, de ügyesen zárta ki végül a védője.

46′

Szántó Adrienn, Temesváry Tekla és Guth Renáta állt be a mieinknél, Sasvári, Frankó és Lipták maradtak az öltözőben. Kovács Szilvia és Janicsek Zsanett a két új ember odaát.

46′

A második félidőt a vendégek kezdték.

45′

Vége az első felvonásnak.

44′

Török ismét egy az egyben vezette a kapusra, ezúttal el akarta mellette húzni, ütköztek, ápolni kellett a két sportembert.

43′

20 méterről Szil Tünde végezte el a szabadrúgást, a háromtagú sorfal fölött lőtte el, a bal kapufát találta telibe. A kapus mozdulni se tudott, de megúszta...

42′

Ismét Török Lilla indult meg, akit Pavlik Júlia utolsó emberként elütött, piros lappal mehet is zuhanyozni.

41′

Óriási ziccert puskázott el Török Lilla, Egy az egyben tört kapura, de 14 méterről a kifutó kapust találta telibe.

37′

Tizenegyest reklamálnak a hazai drukkerek, de a véleményes eset után néma maradt a síp. Szil Tünde futotta le a keleni védelmet, és mikor lőni készült, egyszerre találták el a labdát és a lábát, a játékvezető egyértelműen mutatta, nem történt szabálytalanság, a labdát érte el előbb a védő, tehát mehet tovább a játék.

33′

A fővárosiak hatalmas offenzívába kezdtek, ismét megpróbálnak közelebb zárkózni. Ez persze lehetőséget teremt a kontrákra, éppen Zimányit akasztják meg egy ilyen támadás közepette.

29′

GÓÓÓL 3-1! Sasvári Annabella tanárian ment el a bal szélen, beadása a középső védőről felpattant, Zimányi Kovács Anikó csapott le a bogyóra, majd a jobb alsóba belsőzött a kiinduló portás mellett. Újra kettő az előny, gyorsan válaszoltunk a szépítésre.

27′

GÓÓÓL 2-1! Gyenes Adrienn a kapu jobb oldalába lőtte a büntetőt, Schildkraut Fruzsina ugyan hozzáért még, de menteni nem tudott. Szépített a Kelen.

26′

TIZENEGYES! Vass Noémi felelőtlen buktatását követően büntetőhöz jutottak a vendégek.

23′

Egy jobb oldali támadásnál Pilán Tímea két embert becsapva tört az alapvonalig, majd a hosszúra ívelt, ahol a védő megelőzte a mieink érkező támadóját, és felszabadított.

22′

GÓÓÓL 2-0! Zimányi Kovács Anikó harcolt ki szabadrúgást a jobb oldalon a tizenhatos vonalánál. A sértett maga állt a labda mögé, és fantasztikusan csavart 20-22 méterről a léc alá.

18′

Óriási a küzdelem, rengeteg az ütközés, a test-test elleni párharc. Még mindig a vendégek irányítanak, de jól zár a hazai védelem, mint egy falról, úgy jönnek vissza róla a labdák.

13′

Szabadrúgásokkal, beívelésekkel próbálkozik a Kelen, a Szent Mihály beszorult, és sajnos kicsit pánikszerűen rugdossa el a labdákat, nem sikerül megtartania a játékszert, és építkezni. Fölényben most a vendégek.

8′

Egy testcsellel rázta le emberét a jobb oldalon Horváth Fruzsina, 6 méterről vállalkozott lövésre, Schildkraut Fruzsina hatalmas bravúrral, térddel hárított szögletre.

3′

GÓÓÓL 1-0! Letámadással nyitott a Kelen, és rajtavesztett. Gyönyörű kontrát vezetett a Szent Mihály, Sasvári Annabelli nagyszerű 40 méteres passzal indította Török Lillát, aki nem vállalta a lövést, visszacselezett és hátrafelé gurított, Sasvári lőtt, elsőre még a kapus hárított, az ismétlést azonban már nem tudta védeni, Sasvári Annabell közelről az üres kapuba vágta a lasztit.

1′

Piros-fekete-pirosban a játékvezetők, így igen élénk színkavalkád bontakozik ki a pályán. 187 kézfogást követően a mieink kezdték a játék Török Lilla révén. Az első félidőben Tápé felé támadunk.

14.20′

Remek labdarúgóidőben játsszák a rangadót. Citromsárga-fehér-citromsárgában a mieink, a látogatók pedig zöld-fekete-feketében lépnek pályára. A szentmihályiak felszabadultak, igazi futballünnepre készülnek.

13.40′

Van is miért törleszteni a látogatóknak, hiszen a bajnokság nyitófordulójában az azóta is hibátlanul menetelő Kelen 5-0-lal zavarta haza a SZIN-telen szentmihályi csapatot. Persze azóta sok víz lefolyt a Tiszán, és most adott az esély a nemes bosszúra.

13.35′

A vendég Kelen SC 18 ponttal vezeti a tabellát a 15 pontos Szent Mihály előtt. Amennyiben ma hazai győzelem születik, akkor Zimányi Kovács Anikóék átvehetik az első helyet.

13.30′

Köszöntjük Önöket Tápéról, ahol egy óra múlva kezdődik a női labdarúgó NB II Keleti csoport csúcsrangadója!

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    1. Cserenkó
    2017. október 21., szombat, 21:07
    Válaszolok

    13:40-es beírásra reagálva! Megbeszéltük-értékeltük-tudjuk… Nem kell SZINezni a dolgokat. Két játékos volt akkor, valóban bulizni. Ez volt, amatőr sportolókról van szó. Ne menjünk bele a felesleges Csongrád megyei “hajcihőbe “. Szakadjunk már le a témáról! Kezdem elveszteni a türelmem!