Labdarúgás: nem volt esélye az MTK otthonában a Szeged-Grosicsnak

A fővárosi kék-fehérek már az első negyed órában eldöntötték a találkozót, amit végül 3-0-ra nyertek meg a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen.

Budapest, 1517 néző
2017. október 8., 17.00
MTK
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Vége a mérkőzésnek.

Játékvezető: Takács János * Asszisztens: Garai Péter, Szilágyi Norbert
3
0

Merkantil Bank Liga NB II. 12. forduló

MTK Budapest – Szeged 2011-Grosics Akadémia 3-0 (2-0)
Budapest, Új Hidekuti Nándor Stadion. Vezette: Takács János (Garai Péter, Szilágyi Norbert).
MTK: Szentpéteri – Bori, Balogh, Gengeliczki, Forgács, Vass P., Vass Á., Kanta, Farkas, Torghelle, Szerencsi. Kispad: Fadgyas, Baki, Gera, Hrepka, Lencse, Borbély, Takács. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Szeged-Grosics: Szántai – Horváth, Farkas M., Papp F., Achim, Germán (Povázsai, 33′), Pászka, Zabari, Zádori, Beke, Molnár J. Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Szerencsi (5′), Farkas B. (10′), Lencse (79′)

Online közvetítésünk

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
93′

Ebben a percben véget ér a találkozó, az MTK bajnokesélyeshez méltóan futballozva, simán tartotta otthon a három pontot, a Szeged 2011-Grosics Akadémia zsinórban negyedik vereségét volt kénytelen elszenvedni.

90′

Kettő percet hosszabbít a játékvezető, ami csak formalitás.

85′

A három pont sorsa már régen eldőlt, nem sok sansza volt ma a Szeged-Grosicsnak, nem hogy a pont, de még a gólszerzésre sem. Öt perce azért még van a vendég játékosoknak hogy legalább a becsületgólt megszerezzék.

79′

GÓL! Nem mondjuk hogy érett, de azért csak megszületik a harmadik MTK gól is. Gengeliczki íveli előre a labdát, Gera Dániel leveszi, sarokkal Lencse elé passzol, aki éles szögből bombáz Szántai kapujába, 3-0.

77′

Újabb csere itt is ott is, a vendégeknél Balázs lép pályára Molnár János helyett, a hazaiaknál Gera Dániel jön Vass Patrik helyére.

72′

Thorgelle befejezi mára, Hrepka Ádám váltja az utolsó bő negyed órára.

67′

Kevés helyzetet hozott eddig a második játékrész, ez most egy ilyen alkalom: szépen szövögetett hazai akció végén Vass Ádám íveli középre külsővel Gengeliczkinek a szegedi kapu előterébe, az érkező támadó azonban kapu fölé fejel.

64′

Feczkó Tamás is cserél: Farkas Balázs helyén Lencse László folytatja.

61′

Másodjára változtat Supka Attila, Beke Péter helyett Balogh Gusztávot dobja be.

58′

A második játékrész első negyed órájában jelentősebb eseményt nem jegyezhettünk fel, annyit azonban biztosan, hogy továbbra is magabiztos, fölényes játékot mutat be az MTK, nagy fordulatnak kellene bekövetkeznie egy esetleges szegedi pontszerzéshez.

51′

Talán most nem kell akkora hazai rohamokat átélnie a vendégeknek, nyugodtabb mederben kezdődik a második játékrész mint az első.

46′

A Szeged-Grosics kezdi a második félidőt, a szünetben egyik mester sem cserélt.

45′

Nem hosszabbít a játékvezető az első félidő végén, talán szegedi szempontból jobb is hogy jön a szünet.

41′

Vass Patrik ível be a szegedi tizenhatosra egy szabadrúgást, Gengeliczki fejel, Szántai bravúrral hárít.

36′

Újabb MTK lehetőség, Farkas tartja meg, majd Forgács ad középre, de felszabadítanak a szegedi védők.

33′

Supka Attilának nem tetszik amit lát, így cserére szánja el magát bő fél óra játék után. Germán helyett Povázsai Zsoltot küldi harcba.

27′

A kezdeti rohamok után csökkent azért a nyomás a szegedi kapun, de ez mindössze annyit jelent hogy kicsit feljebb tudott lépni a vendég gárda, helyzetet nem nagyon sikerül kialakítani.

22′

Papp Ferenc szabálytalankodik Szerencsivel szemben, figyelmezteti a játékvezető, de csak szóban, lapot nem kap.

21′

Szabadrúgáshoz jutnak a kék-fehérek, Kanta József áll a labda mögé, eltekeri a sorfal fölött, de Szántai hárítja a lövést.

15′

Jó hír, hogy nem kap minden ötödik percben gólt Szeged-Grosics, de eddig abszolút fölényben futballozik a listavezető, Szentpéterinek egyszer kellett játékba avatkoznia az első tizenöt percben.

10′

GÓL! Ez így nem lesz jó, még tíz perc sem telik el, amikor már kettővel vezetnek a hazaiak. Szerencsi okoz ismét galibát, teljesen üresen futhat el a szélen, a befejező ember ezúttal Farkas Balázs, aki a kapufára lő, onnan pattan be a kapuba, 2-0.

5′

GÓL! Hát ez gyorsan ment. Csakhogy nem a Szegednek. Előbb egy szép akció végén Vass Patrik centerez az érkező Szerencsihez, de még fel tudnak szabadítani a szegedi védők, ám nem sokkal később már kapitulál a Szeged-Grosics védelme. Szerencsit ezúttal Farkas keresi, s találja meg egy remek átadással, Szerencsi pedig a léc alá a bombáz, 1-0.

1′

Elkezdődött a találkozó, az MTK indította útjára a labdát.

16.55′

Köszöntjük olvasóinkat, néhány perc múlva kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia bajnoki találkozója a Merkantil Bank Liga 12. fordulójából. Nem lesz könnyű dolga Supka Attila együttesének, hiszen a listavezető MTK otthonában szerepel ma a Szeged.

9 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  9. Robi
  2017. október 9., hétfő, 07:47
  Válaszolok

  Hát a cim nemigazán valós teljesen ! Ezen az oldalon nincs leírva egy helyzete se a Szegednek pedig hiszik vagy nem több helyzetünk volt mint az MTK nak számszerint 6 ! Az MTK nak ez három nagyobb helyzete volt csak . Tehát ilyet nem mondanák hogy még esélye se volt csapatunknak . Tehát az eredmény néha csalóka a látottak alapján .

 • '>
  8. szegedi?
  2017. október 8., vasárnap, 20:39
  Válaszolok

  Mi köze Szegedhez ,ennek a szánalmas , botlábú gyulai zsoldosseregnek?
  Persze , tudom ,hogy a Csuti Zseni pályát épít nekik Szegeden , a te pénzeden ,az én pénzemen ,meg a ti pénezeteken, mert megérdemlik.
  2018 után valakik majd bekerülnek a dutyiba ,az utánpótlásnevelésre szánt TAO pénzek, szabálytalan felhasználása miatt , viszont gyanítom ,hogy a főkolomposok addigra már hetedhét országon is túl lesznek .

 • '>
  7. Remete
  2017. október 8., vasárnap, 19:11
  Válaszolok

  “93′

  Ebben a percben véget ér a találkozó, az MTK bajnokesélyeshez méltóan futballozva, simán tartotta otthon a három pontot, a Szeged 2011-Grosics Akadémia zsinórban negyedik győzelmét volt kénytelen elszenvedni.”
  Negyedik győzelmét volt kénytelen elszenvedni?

 • '>
  6. Dávid Szaniszla
  2017. október 8., vasárnap, 19:01
  Válaszolok

  Nem is lehet érteni. Csak sajnálni lehet a mostani időszakot. Nem hiszem, hogy nincs kiút belőle, de ehhez valamire szükség lenne. Mire? Azt én nem tudom, de ez így nem mehet tovább! HAJRÁ SZEGED 2011-GROSICS!

 • '>
  5. Tudor
  2017. október 8., vasárnap, 18:47
  Válaszolok

  Én megmondom neked . Technikailag pontosabbak és gyorsabbak észben ez a különbség . Az MTK több olyan játékossal rendelkezik akik évekig elsőosztalyban szerepeltek . A gólarany lehet túlzott de azt a szerencse is befolyasolhatta .

 • '>
  4. Gyulai
  2017. október 8., vasárnap, 17:36
  Válaszolok

  Sajnos csak akkor lett volna esélyünk ha nem kapunk gólt ! De így nem lehet nyerni ennyi kapott góllal . Mi lehet az oka ennek a sok vereségnek ? Sok lehet a sérült ,vagy gyengén igazoltak . Kiesni nem fogunk az tuti de nem mindegy hogy 10 hely vagy 5 . ! Nagyon sok jó játékos van itt Gyulán de mi lehet az oka a hullamvolgynek ? Egyszerűen nem értem .

 • '>
  3. kiss zoltán
  2017. október 8., vasárnap, 17:19
  Válaszolok

  Szeged ma kicsit megvan csúszva 10 percel

 • '>
  2. kiss zoltán
  2017. október 8., vasárnap, 17:17
  Válaszolok

  Már 2 ez eldőlt.
  Supka takarodj.

 • '>
  1. Dávid Szaniszla
  2017. október 8., vasárnap, 15:37
  Válaszolok

  Nem lesz könnyű ez a mai összcsapás, de a “lehetetélen” nem létezik. Minden lehetséges, de hinni kell benne! HAJRÁ SZEGED 2011-GROSICS!