Horvátországban vendégeskedtek a szegedi tanárok

A Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának küldöttsége szakmai intézménylátogatáson vett részt a horvátországi Sibenik egyik középiskolájában,az Ekonomska škola Šibenikben.

A program szeptember 25-e és szeptember 29-e között zajlott le, az Erasmus+ KA1 programban megvalósuló „Lifelong Learning a nevelőtestületben – külföldi továbbképzések és szakmai intézménylátogatások a nemzetközi színvonalú oktatásért” című projekt keretében.

A horvát és a magyar iskola képviselői a korábbi pályázati együttműködés folytatásának érdekében megosztotta egymással a nemzetközi pályázati programok tervezésével és megvalósításával összefüggő tapasztalatait. Valamint néhány stratégiai területen folytattak tapasztalatcserét (pl. az intézmény szervezetének és működésének stratégiai vezetése és operatív irányítása, korszerű tanulásszervezési eljárások, tanulói motiválás, az eredményes lemorzsolódáscsökkentés módszertana stb.)

A látogatás partnerintézményi megállapodás aláírásával zárult, amelyben a felek a további hosszú távú együttműködés kereteit jelölték ki.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.