Blogstar: Botka László gyáván elfutott

Ennyi volt: Botka László már nem vezeti az MSZP listáját, lemondott az első helyről. Várható volt? Várható volt – írja a Blogstar.hu.

Botka László megint elfutott. Nincs ebben semmi meglepő, mert ő az az MSZP-s politikus, aki éveken át riszálta magát a pártja előtt, majd hiába vetette fel, hogy milyen jó is lenne, ha ő állna az élen, mindig elszaladt. A mostani helyzet csak abban különbözik, hogy valóban kitette magát a kirakatba, hogy aztán lehúzza a függönyt és visszamenjen a szegedi csigaházába.

Nem kell nagy ész a megállapításhoz: Botka László gyáva. Fél Gyurcsány Ferenctől, a hazai politikai élet legsötétebb figurájától. A bukott miniszterelnöktől persze joggal retteg, mert lássuk be Gyurcsány ilyen Botka-féléket szokott reggelizni. Az MSZP lista élén állva, a szegedi polgármesternek fogalma sem volt róla, hogy miként tudná kezelni a magyar politikai élet ripacsát.

Botka László gyáva, mert fél a saját pártjának tagjaitól is. Attól a “tömegtől”, amely azért emelte őt a lista élére, mert már nem volt más ötlet. Megbukott ott már bizony mindenki, Lendvai Ildikó miniszterelnök-jelöltsége pedig elég ijesztő lett volna. Botka háta mögött összesúgtak a szocialisták is, mert pontosan tudták, hogy ő az a szamár, akit megtaláltak a már nem létező ló helyére.

Botka László gyáva, mert fél a választóktól is. Pontosan tudta, hogy ő, mint listavezető, hálátlan szerepért harcolt, mert egy vágóhídra menetelő sereg élén áll. A lelke mélyén tisztában volt vele, hogy ő és a pártja jövő tavasszal csak bukhat. Pedig milyen jó mondat volt – Rákosi elvtárs után szabadon –, hogy “Fizessenek a gazdagok”.

Botka László gyáva és visszahúzott a szegedi csigaházába. Aztán lehet, hogy ezzel majd elszabadul a pokol a baloldali liberális pártocskáknál, hiszen Gyurcsány és társai ezzel akkorát erősödtek az ellenzéki pártok között, hogy azt maguk sem tudták volna elérni.

A szocialista szavazók meg néznek csak bambán. A kapitány elsőként hagyta el a süllyedő – egy fenét: tengeralattjáró ez kérem – hajót. Így jártak. Fizessenek a mamlaszok.

Kecskés István

Forrás: blogstar.hu

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. Összegzés
  2017. október 3., kedd, 07:56
  Válaszolok

  A hataloméhség és a vele járó pénz mindig feledteti a politikusokkal a kudarcokat. Botka is újrapróbálkozott a tavalyi nagy kudarca után.
  Állítólag az országáruló, szintén lemondott újhülyével már pártalapításon eszelnek. Bosszúból végleg szétszaggatnák és padlóra küldenék az Mszp-t, mivel nem sikerűlt megszerezni és megtartani a teljhatalmat a pártban.
  A rolexes a szegedi választóit is elárulta volna. Még két évig szólt volna a mandátuma, mégis magasabb pozícióra áhítozott.

 • '>
  2. okosabbnálam
  2017. október 3., kedd, 06:42
  Válaszolok

  1. ősbolsevik
  Neked nagyon jó lehet, hogy ennyire egyszerű számodra a világ! Persze mindenkinek annyi, amennyit felfog belőle! 🙂

 • '>
  1. ősbolsevik
  2017. október 2., hétfő, 22:32
  Válaszolok

  Lemondatták miután 9%-ra süllyedt a támogatottságuk.
  Remegő hangon mondta el leköszönő beszédét, és vele együtt távozott az alelnöki posztról hű s*ggnyalója újhülye pista is.
  Szanyi kapitány jól megmondta, ezek összesz@rták magukat.
  Ilyen még nem volt hogy valaki csak a jelöltségbe belebukjon. Ez irtó nagy szégyen! Bár ennek vastag a bőr a pofáján.
  Ha ezek után sem ébred föl Szeged, akkor soha.