Bakondi: az embereket foglalkoztatja a konzultáció

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az embereket foglalkoztatja a nemzeti konzultáció ügye.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában beszélt az előző nap, a Békés megyei Gyomaendrődön, a “Soros-tervről” indított nemzeti konzultációs lakossági fórum tapasztalatairól.

A főtanácsadó azt mondta: a résztvevők mélyrehatóan ismerték a nemzeti konzultáció ügyét, érdeklődéssel, de ugyanakkor nagy aggodalommal hallgatták az európai folyamatok és a magyarság jövője miatt.

Volt olyan felszólaló is, aki az illegális bevándorlás elleni még szigorúbb fellépést tartaná indokoltnak – mondta Bakondi György.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. Hát, így van ez
  2017. október 14., szombat, 13:59
  Válaszolok

  Mindenkinél gügyébb !
  Lehet, hogy számodra teljesen új információval szolgálok, de egy szöveg megértéséhez – a mi felfogásunk szerint – nem biztos, hogy a szorzótábla kell.
  Elég szokott lenni, ha valaki értelmes, és érti a leírt szöveget.
  Egyben igazad van: A SOROS TERV TÉNYLEG EGY NAGY MARHASÁG !!!!

 • '>
  2. mert csak
  2017. október 13., péntek, 09:53
  Válaszolok

  Tény, hogy “szóbeszéd” tárgya a “Nemzeti Konzultáció” az utca-népe között! Az a megközelítés, ami itt elhangzott, nem tükrözi az általános vélekedést! A szokásos “elkötelezettek” elfogadják, támogatják, az “ellen-pólus” egyértelműen feleslegesnek tartja, mások meg másról “konzultálnának”! Persze, így kerek, de mitől “Nemzeti”? Ja, persze, attól, hogy mindenki szabadon eldöntheti, konzultál vagy nem konzultál, aminek aztán a statisztikai számok árnyékában nem sok jelentősége van!?

 • '>
  1. okosabbnálam
  2017. október 13., péntek, 08:37
  Válaszolok

  Azok az emberek mélyrehatóan a szorzótáblát sem ismerik, akik beveszik ezt a Soros marhaságot! 🙂