A szabadság pillanatai a Klebelsberg-könyvtárban

Miklós Péter “A szabadság pillanatai. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban” című kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők az SZTE Klebelsberg Könyvtár átriumában október 17-től.

Október 17-én, kedden 16 órakor nyílik meg az SZTE Klebelsberg Könyvtár átriumában Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetőjének az “A szabadság pillanatai. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban” című kiállítása, majd bemutatják a témáról idén megjelent, “A szabadság reményei. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban” című könyvét.

A tárlatot Keveházi Katalin, a Klebelsberg Könyvtár főigazgatója, Miklós Péter és Jancsák Csaba, az SZTE JGYPK dékánhelyettese nyitja meg.

A megnyitót követően 16.30-tól az Átriumban lévő 003-as szemináriumi teremben az ‘Egyetemi szerzők, műhelyek, kiadók’ című sorozat keretei között kötetbemutatóra várják az érdeklődőket. Miklós Péter frissen megjelent köteteiről Jancsák Csaba beszélget a szerzővel. A rendezvényen Miklós Péter “A szabadság reményei. Egyéni és közösségi cselekvésformák 1956-ban.”, illetve “Részt vettem a szabadságharc megmozdulásaiban – Putnik Tivadar (1929-1998)” című köteteit mutatják be.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.