Újabb méretes öngólt rúgott a Momentum

A kormányt még nem, magukat viszont el tudták zavartatni a Momentum tagjai, Veszprémben tartott sajtótájékoztatójukon a helyszín tulajdonosa kérte fel távozásra a politikusokat, mivel elfelejtettek engedélyt kérni.

Durván beégtek a Momentum vezetői szerdán Veszprémben – írja a PestiSrácok. A portál közlése szerint Dukán András, a Momentum Mozgalom országos elnökségi tagja, Benedek Szilveszter, Veszprém megyei elnök, Meződi János, megyei általános alelnök és Baán Barnabás, megyei kommunikációs alelnök a Hangvilla nevű veszprémi kávézóba invitálta meg a sajtó képviselőit. Beszéltek kampányról, aláírásgyűjtésről, jelöltekről. Önálló jelöltekkel indulnak a tavaszi választásokon, nagy sikerekben reménykedve, valamint bejelentették, hogy csatlakoznak Vágó Gábor, volt LMP-s politikus népszavazási kezdeményeséhez, már hétfőtől gyűjtik az aláírásokat a korrupciós bűncselekmények elévülési idejének eltörlése érdekében.

A sajtótájékoztató közepén viszont megérkezett Bélafi László, a helyet üzemeltető cég ügyvezetője és kérdőre vonta a pályakezdő politikusokat, hogy van-e engedélyük politikai rendezvényre az épületben? “Maguk mit csinálnak itt? Hogy gondolták ezt?” – záporoztak a kérdések. Válasz csak egy jött: de hát ők asztalt foglaltak.

“De uraim, maguk egy párt, ezt egy szóval sem mondták, hogy politikai célú sajtótájékoztatóhoz kérnek helyet. Ez magán terület, nem a nappalijuk, vagy az irodájuk” – közölte udvariasan de karakán módon Bélafi László és megkérte a Momentmosokat, hogy azonnal fejezzék be, amit csinálnak és távozzanak.

8 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  8. Hát, így van ez
  2017. szeptember 21., csütörtök, 13:55
  Válaszolok

  Baltazár !
  Egyszerű a magyarázat. Te egy idétlen majom vagy.
  Ennyi.

 • '>
  7. Szegediner
  2017. szeptember 15., péntek, 09:04
  Válaszolok

  A momentumos elvtársak legközelebb kérjenek tanácsot az ilyen ügyekben már járatosabb SZDSZ-es (majd MSZP-sé átalakult) Mécs papától.

 • '>
  6. Mini Momi
  2017. szeptember 15., péntek, 06:19
  Válaszolok

  A Momentum, momentán megint majom, mint mindig.
  Meghív mesére másokat, míg moderálni magát már megunta.
  MMM: Múló Mini Momentum!

 • '>
  5. Nagypál János
  2017. szeptember 14., csütörtök, 16:57
  Válaszolok

  Ugye vannak szabályok. Be kéne azokat tartani, de a segghülye Momentum erre se képes.

 • '>
  4. Baltazár
  2017. szeptember 14., csütörtök, 16:39
  Válaszolok

  Egyszerű a magyarázat:
  A tulajdonos be…rt, hogy esetleg emiatt kellemetlenségei lesznek a NAV, ÁNTSZ stb. szervek érdeklődései miatt!
  Ennyi! 🙁

 • '>
  3. Hát, így van ez
  2017. szeptember 14., csütörtök, 12:30
  Válaszolok

  Elmebajos !
  A fenti cikkben pontosan melyik rész volt a mocskolódó kampány ?
  Okosabbnálam !
  Akár érdekes a kávézó, akár nem, vannak szabályok, melyeket mindenkinek be kell tartania. Tudom, hogy számodra az előbbi mondat felér egy sorscsapással, de attól még tény, hogy a Momentum nyilvános sajtótájékoztatója a kávéházban egy politikai rendezvény része volt . Így természetesen pontosan ugyanolyan elbírálás alá esik, mint pl. egy utcai megmozdulás, vagy egy adott párt nyilvános “standolása”. Pártpolitikai rendezvényre mindig is engedélyt kellett kérni. Hogy ezek figyelembevételével ki állított ki magáról szegénységi bizonyítványt, azt én már nem is firtatom. Egy teljesen biztos: nem a Hangvilla kávézó tulajdonosa volt az !!!!!!

 • '>
  2. okosabbnálam
  2017. szeptember 14., csütörtök, 08:44
  Válaszolok

  Érdekes kávézó, ahol megszabja a tulajdonos, hogy miről beszélgethetnek a vendégek! 🙂
  Inkább a tulajdonos állított ki magáról szegénységi bizonyítványt!

 • '>
  1. elmebajos
  2017. szeptember 14., csütörtök, 08:08
  Válaszolok

  nagyon fél aFidesz!!!! csak a mocskolódó kampány!