Női labdarúgás: elgázolta a Szparit a Szent Mihály

A négygólos Zimányi Anikó vezérletével második nyíregyházi ellenfelét is lesimázta a szegedi csapat.

Nyíregyháza, 50 néző
2017. szeptember 23., 15.00
Nyíregyháza Spartacus
Szent Mihály
A meccs véget ért.

Játékvezető: Tóth Zsolt * Asszisztens: Gecsei Andrea, Kovács Krisztián
0
7

Női labdarúgó NB II Kelet 5. forduló:

Nyíregyháza Spartacus – Szent Mihály 0-7 (0-4). Nyíregyháza, Tiszavasvári úti sporttelep, 50 néző. Vezette: Tóth Zsolt (Gecsei Andrea, Kovács Krisztián).
Nyíregyháza: Kovács Dzs. – Kertész (Garda 83′), Nagy B., Fekete, Nagy V. (Hudák 37′), Kocsis, Nagy-Peti K., Balogh, Urai, Czégény (Balla 46′), Bornemissza. Vezetőedző: Makay Robin.
Szent Mihály: Schildkraut – Temesváry, Harcel, Szil, Zimányi Kovács, Sávai (Frankó 46′), Pilán, Szántó, Lipták (Cselenák 57′), Vass, Török. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.
Gól: Zimányi Kovács A. (24′, 35′, 38′ – 11-esből, 90′), Szil T. (28′), Török L. (46′), Vass N. (89′)

Cserenkó Szabolcs: “Nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen hosszú utazást követően a nehéz időjárási körülmények ellenére is remekül futballoztak, és kiváló ellenfelet vertek meg magabiztosan. Maximálisan betartották, amit megbeszéltünk, mindenkit dicséret illet. A támadójátékunkra nem lehetett panasz, és kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, ami szintén önmagáért beszél. Bízom a hasonlóan jó folytatásban!”

A forduló további eredményei:

Nyírség NSC – Kelen SC 1-3
Monori SE – Eger SE 18-0
Az Airnergy FC szabadnapos.

A bajnokság állása:

# Név MSZ GY D V LG KG GK P
1. Kelen SC 5 5 0 0 25 2 23 15
2. Szent Mihály 5 4 0 1 37 9 28 12
3. Airnergy FC 4 3 0 1 15 3 12 9
4. Monori SE 4 1 1 2 25 12 13 4
5. Nyíregyháza Sp. 4 1 1 2 9 15 -6 4
6. Nyírség NSC 4 0 0 4 4 19 -15 0
7. Eger SE 4 0 0 4 0 55 -55 0

Online közvetítésünk:

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
93′

VÉGE! Nagyszerű játékkal könnyed, megérdemelt győzelmet aratott Nyíregyházán a Szent Mihály, mely így továbbra is második az NB II Keleti csoportjában, és üldözi a Kelent.

90′

GÓÓÓL 0-7! Temesváry Tekla fantasztikus, 60 méteres indítással ugratta ki Zimányi Kovács Anikót, aki a kapus fölött helyezett a hálóba.

89′

GÓÓÓL 0-6! No, erre meg is van a hatodik találat! A nyíregyházi kapus ívelését Vass Noémi csípte el, és meg sem állt vele a hazaiak ketrecéig, higgadtan lőtt a hálóba.

87′

Bal oldali nyíregyházi beadást húzott le könnyedén Schildkraut. A szentmihályi támadások ígéretesek, de ötgólos előnyünk birtokában nem koncentrálunk kellőképpen, elkapkodjuk a befejezéseket, ezért nem akar megszületni a hatodik.

83′

Garda Anna váltotta Kertész Rékát hazai oldalon. Cserenkó Szabolcs közben szerkezeti változtatást hajtott végre, Vass Noémit tolta fel a középpályára, Harcel Boglárka lépett vissza a védelem tengelyébe.

78′

Török Lilla szöktette Zimányi Kovács Anikót, aki ügyesen ívelt át a kapus fölött, Kovács Dzsenifer még bele tudott piszkálni, így szögletre tisztázott. Közben a hajrára fordulva csendesedett az eső.

76′

Harcel Boglárka könnyedén bólintott ki egy nyíregyházi szögletet.

73′

Két nyíregyházi szabadrúgást jegyezhettünk fel. Kertész Réka lövése találta el a kaput, ám nem okozott gondot Schildkrautnak. A mieink ígéretes támadásokat vezetnek ebben a periódusban is, a tizenhatos környékén azonban most sok a hiba a passzokban.

68′

Szögletet végzett el Zimányi Kovács Anikó, az ötösön álló Szil Tündéről a kapu felé pattant a bogyó, Kovács Dzsenifer azonban be tudta gyűjteni. A Szpari továbbra is előrevágott labdákkal próbálkozik, de nincs sok esélye a szépítésre, ziccere még nem volt a meccsen. Schildkraut Fruzsinának két-három csodás kifutást kellett "mindösszesen" bemutatnia.

62′

Megvolt a Nyíregyháza első kapura lövése a második félidőben, Urai Bianka kísérletezett, eredménytelenül. Egyébiránt végig a szentmihályiak birtokolják a labdát, berendezkedtek az ellenfél térfelén, a levegőben lóg a hatodik gól.

57′

Cselenák Kinga váltotta Lipták Dórát a vendégeknél. A csere után Pilán Tímea sokadik fantasztikus elfutásával verte meg védőit, centerezését Zimányi Kovács Anikó elől csípte el Kovács Dzsenifer.

56′

Továbbra is támadásban a Szent Mihály. Frankó Nikolett az oldalhálóba lőtt az imént éles szögből.

52′

Két szögletet is elvégeztünk, nagyobb helyzet nélkül, majd Zimányi Kovács Anikó előtt adódott lövőhelyzet, ezúttal az oldalháló zördült meg.

46′

GÓÓÓL 0-5! Miközben a cserét körmöljük, Török Lilla lépett ki Frankó Nikolett labdájával, és ügyesen lőtt a hálóba.

46′

Sajnos Sávai Vivien nem tudott visszatérni, Frankó Nikolett váltotta a sérült játékost.

46′

A hazaiak kezdték a második félidőt.

45′

Vége az első felvonásnak.

45′

Újabb ronda fault, Kertész Réka kapott lapot, Sávai Vivient rúgta fel. Sávait is ápolni kell, reméljük, a második félidőre vissza tud majd állni azért.

43′

Szil Tündét ütötték el csúnyán, Balogh Vivien kapott sárgát, teljesen megérdemelten. A szabadrúgást Vass Noémi küldte a kapu mellé 32 méterről.

42′

Temesváry Tekla megint nagyszerűen szerzett labdát, fantasztikusan tört előre, szabálytalanul tudták csak szerelni. A Nyíregyháza erejéből mindösszesen rombolásra futja.

38′

GÓÓÓL 0-4! A büntetőt a sértett értékesítette, rendkívül magabiztosan.

37′

TIZENEGYES! Zimányi Kovács Anikót szabálytalanul akadályozták a büntetőterületen belül, azonnal a tizenegyespontra mutatott a spori.

35′

GÓÓÓL 0-3! 35 méterről Szil Tünde végzett el szabadrúgást, kipattant a labda, amit Zimányi Kovács Anikó szerzett meg, és vágott ismét a jobb sarokba.

34′

Vass Noémi sérült meg, rövid ápolást követően azonban szerencsére vissza tudott térni.

33′

Nyíregyházi szabadrúgás után kavarodás támadt a kapunk előtt, Schildkraut nagyot mentett. Ismét indulhatott is a kontra, melynek végén Zimányi Kovács Anikó a kapussal állt szemben, lövését ezúttal a kapufa hárította.

29′

Kétgólos az előny, ami megnyugtató, említést érdemel közben, hogy egyre erősebb és elszomorítóbb az eső.

28′

GÓÓÓL 0-2! Schildkraut Fruzsina nagyszerű védése után kontráztak a szegediek, Szil Tünde fejezte be az akciót gyönyörű találattal.

24′

GÓÓÓL 0-1! A bal oldalon remekül indult meg Pilán Tímea, Török Lillához játszott, aki kiugratta Zimányi Kovács Anikót, ő pedig higgadtan lőtt a kapus mellett a jobb alsóba. Előny itt!

23′

Szögletet végezhetett el a Nyíregyháza, Szil Tünde szabadított fel, de csak röviden, Bornemissza Barbara azonnal ismételt, messze fölé szállt a kísérlet.

21′

A névnapos Temesváry Tekla a saját térfelén szerzett labdát, és egészen az ellenfél tizenhatosáig tört, ott tudták csak feltartóztatni. Nem sokkal később Harcel Boglárka lőtt fölé. Kezdeményezőbb a mieink játéka, irányítjuk a találkozót.

15′

Szil Tünde szabadrúgása megcsúszott a talajon, óriási lehetőségük adódott aztán, de kapustámadás miatt harsant a síp.

14′

A bal oldalunk rendkívül aktív Pilán Tímea révén. Két ígéretes akciót is vezettünk, de sajnos mindkettőnél hiba csúszott a befejezésbe.

9′

A nyírségiek előrevágott labdákkal kísérleteznek, sokkal kreatívabban, szervezettebben futballoznak a vendégek. Pilán Tímea bal oldali beadását mentették a védők, aztán Zimányi Kovács Anikó 20 méteres lövését fogta a portás, majd Pilán előtt adódott nagy helyzet, de mellé lőtt.

6′

Czégény Zsuzsánna távoli kísérlete kerülte el a szegedi kaput.

4′

A vendégek léptek fel támadólag. Szil Tünde távoli szabadrúgását kellett hárítania a nyíregyházi kapusnak, Kovács Dzsenifernek, majd Urai Bianka ápolása miatt állt a játék.

1′

A Szent Mihály kezdte a találkozót. 4-1-4-1-es hadrendben fogunk futballozni a tervek szerint.

14.58′

Hófehér mezben a hazaiak, a szokásos piros-sárgában a vendégek.

14.55′

Hűvös, 13 fok van, és hajnal óta esik az eső Nyíregyházán, ennek ellenére elfogadható állapotban van a pálya talaja. A mieink pedig úgy tűnik, hozzá kell szokjanak ahhoz, hogy szinte miden bajnoki találkozójukat eső kíséri.

14.50′

Köszöntjük Önöket Nyíregyházáról, ahol hamarosan kezdődik a szentmihályi lányok bajnoki mérkőzése!

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.