Női labdarúgás: Szil-triplával győzött a Szent Mihály Monoron

Nem játszottak jól lányaink a rangadón, leginkább a Jóistennek köszönhetik a fontos diadalt.

Monor, 50 néző.
2017. szeptember 10., 17.00
Monori SE
Szent Mihály
A meccs véget ért.

Játékvezető: Somogyi Sára * Asszisztens: Koczák Roland Zorán, Kénoszt Éva Noémi
3
5

Női labdarúgó NB II Kelet 3. forduló:

Monori SE – Szent Mihály 3-5 (1-3). Monor, 50 néző. Vezette: Somogyi Sára (Koczák Roland Zorán, Kénoszt Éva Noémi).
Monor: Bakó – Kókai, Deák, Pirót, Schermann, Nagy V., Tenczel, Pünkösd, Nagy M., Teleki, Cilingir. Vezetőedző: Fehér Tamás.
Szent Mihály: Schildkraut – Koncz (Török 46′), Harcel, Sasvári, Szil (Szántó 62′), Guth, Zimányi Kovács, Sávai, Pilán, Lipták (Frankó (62′), Vass. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.
Gól: Nagy V. (12′), Pirót T. (48′), Nagy M. (60′), illetve Vass N. (3′), Szil T. (23′, 40′, 54′ – tizenegyesből), Török L. (88′)
Kiállítva: Vass N. (79′)

A forduló további eredményei:

Eger SE – Kelen SC 0-12
Airnergy FC – Nyíregyháza Spartacus 2-1
A Nyírség NSC szabadnapos.

A bajnokság állása:

# Név MSZ GY D V LG KG GK P
1. Kelen SC 3 3 0 0 19 1 18 9
2. Szent Mihály 3 2 0 1 19 8 11 6
3. Airnergy FC 3 2 0 1 4 3 1 6
4. Nyíregyháza Sp. 3 1 1 1 9 8 1 4
5. Monori SE 2 0 1 1 7 9 -2 1
6. Nyírség NSE 2 0 0 2 2 5 -3 0
7. Eger SE 2 0 0 2 0 26 -26 0

Online közvetítésünk:

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
95′

Itt a vége, megvan az oly fontos siker és az oly értékes három pont. A Szent Mihály a Jóistennek köszönheti ezt a győzelmet.

94′

Támadásban maradtunk, érik a hatodik! Guth Renáta centikkel lőtt fölé. A Monor feladta a harcot.

93′

A hosszabbításban is a vendégek támadnak, előbb Guth Renáta lőtt mellé, majd Zimányi Kovács Anikó veszélyeztetett, de megúszta a hazai alakulat.

91′

Négy perc lesz a ráadás, ennyit kell még kihúzni.

88′

GÓÓÓL 3-5! Egy kavarodás után Török Lilla talált a hálóba, nagyon megérdemelte a csereként beállt fiatal tehetség, hatalmasat küzdött a második félidőben, új színt hozott a szegediek játékába.

82′

Török Lilla előtt adódott lehetőség, Deák Eszter birkózta le. Nem állunk be védekezni emberhátrányban sem, ami mindenképpen örömteli és pozitív.

79′

KIÁLLÍTÁS! Tíz emberre fogyatkozott a Szent Mihály, Vass Noémi második sárgával mehet zuhanyozni. Így roppant nehéz lesz a végjáték.

75′

Vass Noémi beadásszerű lövését öklözte ki Bakó Dóra monori kapus, majd Zimányi Kovács Anikó futott lesre.

73′

Óriási monori helyzet alakulna ki, de szerencsére lest int az asszisztens, mégpedig teljes joggal.

70′

Kiegyensúlyozott mezőnyjátékot figyelhetünk. Török Lilla az előbb egy szép Zimányi-beadásból az ötösről lesről fejelt a hálóba. Korán örültünk, jogosan lengetett az asszisztens.

62′

Kettős cserével frissített Cserenkó Szabolcs, Szántó Adrienn és Frankó Nikolett érkezett Lipták Dóra és a sérülten is remeklő Szil Tünde helyett.

60′

GÓÓÓL 3-4! Újabb védelmi hiba, amit büntet a Monor, egy mintaszerű szárnyváltást követően a jobb oldalon Nagy Margaréta került helyzetbe, és a tizenhatoson belülre lépve Schildkraut mellett a hálóba varrta a harmadik monori találatot. Megint felhoztuk az ellenfelet, sajnos szó szerint.

54′

GÓÓÓL 2-4! Szil Tünde mesteri hármasa, magabiztosan vágta a kapu közepébe a büntetőt, Bakó jobbra mozdult, esélye sem volt.

53′

TIZENEGYES! Guth Renáta szabadrúgása után Zimányi Kovács Anikóhoz került a kapus által kiöklözött labda, Zimányit pedig feleslegesen buktattak a hazaiak a tizenhatoson belül, azonnal harsant a síp. A szegedi klasszis háttal állt a kapunak, és kifelé cselezett, ezt tehát megköszönhetjük a védőknek.

48′

GÓÓÓL 2-3! Sajnos gyorsan szépített a Monor! Két szép vendégakció és egy kimaradt Török-helyzet után jött a hazai akció, Pirót Terézia egy testcsellel becsapta a mieinket a tizenhatosnál, majd a jobb alsóba bombázott.

46′

Koncz Bernadett helyére Török Lilla érkezett a folytatásra.

46′

Megkezdődött a második felvonás.

45′

Szünet! Kétgólos előnnyel vonulhatunk szünetre. Sokat szenvedtünk ebben az első félidőben, de a feljavuló Guth Renáta és Szil Tünde vezetésével végül sikerült felülkerekedni a hazaiakon.

40′

GÓÓÓL 1-3! Az agilis Vass Noémi harcolt ki szabadrúgást, amit Szil Tünde 26 méterről mesterien vágott a hálóba.

36′

Intenzíven reklamálnak a hazaiak, sárga a vége, megunta a spori. Mindkét együttes vezetett egy-egy gyors kontrát, de a kapuk nem forogtak veszélyben.

30′

Nagy erőkkel rohamoz a Monor, beszorultak a mieink. Egy ötösön belüli kavarodásnál Lipták Dóra és Harcel Boglárka is, Schildkraut Fruzsina egy merész vetődéssel szedte ki közülük a labdát.

23′

GÓÓÓL 1-2! Sok rossz megoldás után váratlanul itt a vezetés! Szil Tünde villantotta megt tehetségét, fantasztikus csellel játszotta magát tisztára, 25 méterről lőtt, a labda a bal kapufáról vágódott a hálóba.

18′

A monori Teleki Borbálának vérzett az orra, emiatt sokáig állt a játék. Sajnos ebben a periódusban rengeteg technikai hiba, rossz passz jellemzi a szentmihályiak játékát, ezért nem tudnak mezőnyfölénybe kerülni.

12′

GÓÓÓL 1-1! Egyenlített a Monor, mégpedig egy Lipták Dóra által könnyelműen szögletre rúgott labda után. A kornert követően Nagy Viktória 16 méterről védhetetlenül zúdította a lasztit a vendégek ketrecének jobb felső sarkába, a bogyó még irányt is változtatott az egyik szentmihályi hölgyön, tehát Schildkrautnak semmi esélye sem volt.

8′

Kiegyenlített játékot láthatunk, hatalmas a lendület, és komoly harc bontakozott ki már az első percekben. Ahogy az lenni szokott, a gól jót tett a meccsnek.

3′

GÓÓÓL 0-1! Lipták Dóra rossz passza után életveszélyes kontrát vezetett a Monor, Schildkraut Fruzsina csípte el a balról érkező beívelést a gólra éhes támadók elől. Majd azonnal támadásba dobta a mieinket, a ma centert játszó Vass Noémi futott be a védelmi résbe, felnézett, és 15 méterről biztos lábbal lőtt a jobb alsóba a messzire kifutó monori kapus, Bakó Dóra mellett.

1′

Vass Noémi révén a mieink hozták játékba a labdát.

16.55′

A monori műfüves pályán rendezik a találkozót. Hagyományos, első számú szerelésében, piros-sárga csíkos felsőben, piros nadrágban és sportszárban a vendéggárda, fehér felsőben, kék nadrágban és sportszárban a hazaiak. Verőfényes napsütésben mérkőzhetnek a lányok.

16.45′

Köszöntjük Önöket Monorról, ahol rendkívül fontos rangadó vár a szentmihályi lányokra!

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.