Nemzeti konzultáció lesz a “Soros-tervről”

Nemzeti konzultáció lesz a “Soros-tervről” – írta szerda este az Origo a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében.

Az “Orbán Viktor: Ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik” című írás szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, “kívülről mozgatják őket”.

Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a “Soros-terv jelenti az igazi veszélyt”. Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni – írta az Origo.

“Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik” – idézte Orbán Viktort az internetes lap.

“A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről” – írta az Origo.

7 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  7. Hát, így van ez
  2017. szeptember 21., csütörtök, 14:00
  Válaszolok

  Baltazár !
  Hidd el sokkal kevesebbe, mintha beengednénk az országba több tízezer engedéllyel, és igazolvánnyal sem rendelkező arabot.
  NP !
  Korábban már elmagyaráztam, hogy mi a helyzet a népszavazással kapcsolatban, ám úgy látszik a csökött agyaddal képtelen vagy felfogni. Nem szégyen a vállalt hülyeség, csak roppant kellemetlen.

 • '>
  6. Baltazár
  2017. szeptember 14., csütörtök, 21:25
  Válaszolok

  Mennyibe fog ez ismét kerülni? 🙁

 • '>
  5. NP
  2017. szeptember 14., csütörtök, 19:54
  Válaszolok

  Hát, így van ez

  Szóval mi is írja elő a népszavazást az EU-ból való kilépésről?

 • '>
  4. mert csak
  2017. szeptember 14., csütörtök, 18:08
  Válaszolok

  Néhány “kíváncsibb” közvélemény-kutató, esetleg ellenzéki párt is “megkutathatnák” a közt, hogy mi a véleményünk a beharangozott “Nemzeti Konzultációról”, kell, nem kell, milyen kérdések lennének aktuálisak!? Aztán meg majd a (Konzultációban) feltett kérdésekről is meg lehetne kutatni a “közt”, hogy esetleg a “jó nép” más kérdésekre is szívesen válaszolt volna, s így talán kicsit tisztulna is a kép, és mindenki oszthat-s(z)orozhat, még egy kicsit a jövő évi választások előtt!

 • '>
  3. József
  2017. szeptember 14., csütörtök, 14:12
  Válaszolok

  Úgy hiányzik ez nekünk ez nekünk, mint,lepratelepen a sárgaláz. Aki konzultálni akar az tegye, de a saját költségén. A felcsúti maradonának semmi sem drága.

 • '>
  2. Hát, így van ez
  2017. szeptember 14., csütörtök, 13:28
  Válaszolok

  Ideje volna minél többet megtudni a szegedi törpeagyú “okosabbnálam” elmebetegségéről is.
  Az nem is kerülne olyan sokba.

 • '>
  1. okosabbnálam
  2017. szeptember 14., csütörtök, 08:45
  Válaszolok

  Ideje elkúrni 6 milliárdot megint a csuti törpe elmebetegsége miatt! 🙂