Labdarúgás: hatodikban gázolt a SZVSE Zsombón

Nincs meg az újonc első győzelme, Hatvani József vezérletével a vasutasok nyerni tudtak Zsombón.

Zsombó, 50 néző
2017. szeptember 2., 16.30
Zsombó SE
Szegedi VSE
A meccs véget ért.

Játékvezető: Borsos Tamás * Asszisztens: Katona György, Sáfrán Ferenc
2
6

Csongrád megyei I. osztály 3. forduló:

Zsombó SE – Szegedi VSE 2-6 (0-4). Zsombó, 50 néző. Vezeti: Borsos Tamás (Katona György, Sáfrán Ferenc).
Zsombó: Rozs – Zetkó (Megyeri 46′), Rescsik, Kószó, Bálint, Törköly, Rárósi (Busa 69′), Németh T. (Huszka 61′), Gyuris D., Mocsári Gy., Mihálffy Zs. Vezetőedző: Daru Sándor.
SZVSE: Csanádi D. – Balázs (Rózsa 61′), Bilics, Csamangó, Csanádi I., Nagy B. (Bosnyák 61′), Nagy Z. (Németh Z. 58′), Nagypál, Péter (Kelemen 78′), Hatvani J., Tanács R. (Kertész 71′). Vezetőedző: Bodó Attila.
Gól: Mihálffy Zs. (52′, 90′ – 11-esből), illetve Hatvani J. (11′, 16′, 29′, 53′), Péter S. (45′), Csanádi I. (94′ – 11-esből)

Online közvetítésünk

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
95′

VÉGE! Sok akcióval, eseménnyel, helyzettel tarkított színvonalas, lüktető, jó meccset láttunk, melyet ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a SZVSE a lelkesen küzdő Zsombó ellen.

94′

GÓÓÓL 2-6! Ezúttal is a sértett, és ez is pontos: Csanádi István a jobb alsó sarokba lőtt.

93′

TIZENEGYES! Csanádi István tört be a jobb oldalon a tizenhatoson belülre, a kapus kijött elé, mellé lőtt, de közben egy védő elnyomta, ez is büntető.

90′

GÓÓÓL 2-5! Mihálffy Zsolt magabiztosan vágta a büntetőt a kapu közepébe.

89′

TIZENEGYES! Mihálffy Zsolt nagy lendülettel tört a tizenhatoson belülre, ahol elnyomták, ez bizony büntető.

85′

Bilics Igor 16 méteres szabadrúgása alig-alig szállt fölé.

78′

Péter Sándort hívta le Bodó Attila, a vendégek mestere, a labdarúgásért és a SZVSE-ért sokat tevő Kelemen Balázs a pályán.

76′

Iramos mezőnyjátékot láthatunk a gyors gólváltás óta, a kapuk nem különösebben forognak veszélyben.

74′

27 méterre a hazai kaputól szabadrúgáshoz jutott a SZVSE, Péter Sándor és Bilics Igor állt a labda mögé, a két mesterlövész közül végül előbbi tüzelt, a kísérlet levágódott a zsombói falról.

69′

Rárósi Péter ment le, Busa Gergely érkezett a hajrára a hazaiaknál.

68′

A SZVSE könnyedén futballozik, a Zsombó küzd, de görcsösen erőlködik. A meccs során talán először enyhe fölényben a hazaiak, de ez helyzetekben nem realizálódik.

63′

A szenzációsan játszó Hatvani József mindenkit átjátszott, majd Csanádi István elé centerezett, aki elképesztően nagy helyzetben 5 méterről az egyetlen védőt találta telibe, Megyeri Károly volt az, aki mentett.

61′

Németh Tamást Huszka Márk váltotta hazai oldalon, odaát Balázs Emil helyett Rózsa Dániel, Nagy Balázs helyett pedig Bosnyák Krisztián állt be.

58′

Nagy Zoltán helyett Németh Zoltán állt be a SZVSE-nél.

53′

GÓÓÓL 1-5! Egy percen belül itt a válasz! A középkezdés után a vasutasok Hatvani József felé ívelték a labdát, a zsombói védelem lest reklamált, megállt, a támadó nem zavartatta magát, 12 méterről a kilépő Rozs fölött ügyesen ívelt a hálóba.

52′

GÓÓÓL 1-4! Itt a szépítés! Mihálffy Zsolt kapott labdát a tizenhatoson, jobbra dőlt, majd balra lőtt, takarásból, a laszti úgy jutott a bal alsóba, hogy Csanádi Dániel meg sem tudott mozdulni.

50′

Fölényben, nyugodtan futballozik a SZVSE, járatja a labdát, de nem erőlteti nagyon a támadásokat. A Zsombó pedig lassan elkönyvelheti harmadik vereségét.

46′

Megkezdődött a második felvonás. A szünetben a Zsombó változtatott, Zetkó Zoltánt Megyeri Károly váltotta.

45′

Nincs már idő a folytatásra, kitört a szünet Zsombón. A három pont sorsa alighanem eldőlt.

45′

GÓÓÓL 0-4! Péter Sándor 8 méterről zúdította a labdát a hazai kapu jobb oldalába, ez már döntő előny.

41′

Jó a meccs! Csanádi István elszórakozott egy ziccert, egyedül állt a kapussal szemben, majd addig variált, míg Rozs Egon lábra vetődéssel mentett. Odaát egy hosszú indításra Mocsári Gyula vetődött be gólra éhesen, centikkel csusszant el a feje fölött a bogyó.

35′

Egy az egyben tört kapura a jobbösszekötő helyéről indulva Mocsári Gyula, remekül lépett azonban ki elé Csanádi Dániel, aki nagyszerűen zárta a szövet, így védeni tudta a 14 méterről leadott kísérletet, majd Gyuris Dávid 26 méteres ismétlését is fogta, immár ketrecébe visszalépvén. Ez pedig nagy szépítési esély volt.

29′

GÓÓÓL 0-3! Mesterhármas! Hatalmas zsombói védelmi hiba után Hatvani József szerzett labdát a hazai tizenhatoson belül, majd 10 méterről kilőtte a jobb alsót, Rozsnak esélye sem volt.

27′

Az első hazai lehetőségre 26 percet kellett várni. Gyuris Dávid adott be jobbról, kicsit talán lecsúszott a lábáról, így lett veszélyes, éppen a háló tetejére hullott.

21′

Bilics Igor külsővel fantasztikus szabadrúgást küldött a zsombói kapu felé, nem sokkal tévesztett célt. Majd váratlanul felforrósodott a hangulat, a játékosok, a kispadok az ellenféllel és a játékvezetőkkel is összetűzésbe keveredtek, reméljük, gyorsan véget ér a perpatvar.

16′

GÓÓÓL 0-2! Feljebb tolta védekezését a Zsombó, büntetett a SZVSE! A megnyíló területet Péter Sándor használta ki, elfutott, két embert csapott be, majd okosan tálalt középre, Hatvani József érkezett, és 5 méterről belsővel lőtt a hálóba.

11′

GÓÓÓL 0-1! Vezetnek a vendégek! Egy jobb oldali szögletet követően Hatvani József 8 méterről gyönyörűen bólintott a zsombói kapu bal oldalába.

9′

Most már egyértelmű a vasutasok fölénye, több lehetőséget is kidolgoztak a látogatók. Hatvani József kapott kiugratást, Rozs Egon azonban egy hajszállal megelőzte, és mentett előle. Nem sokkal később Bilics Igor gyönyörű bal lábas szabadrúgása alig-alig kerülte a felső sarkot.

4′

Komoly taktikai harc bontakozott ki az első percekben, a vendégek járatták a bogyót, a vége SZVSE-helyzet. Tért ölelő bal oldali indítást figyeltünk, Csanádi István mellel tette maga elé a labdát a tizenhatoson, már csak Rozs Egon kapussal állt szemben, de elpattant tőle a laszti, így lecsapott rá a portás.

1′

Tizenkét perces csúszással kezdődött meg a mérkőzés. A hazaiak indították útjára a labdát.

16.25′

Köszöntjük Önöket Zsombóról! A csapatok melegítenek, az időjárás egyelőre kellemes, de nem nyugodt, várható, hogy megérkezik a meteorológusok által jósolt vihar. Több mint érdekes a gárdák színösszeállítása. Piros felsőben, fehér nadrágban és sportszár a hazaiak, neonzöld felsőben, fekete nadrágban és neonzöld sportszárban a vendégek. Amúgy a klubszínek alapján narancssárga-fekete és piros-kék lett volna (el)várható.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.