Labdarúgás: szoros mérkőzéseken győzte le a SZEOL a DAFC fiataljait

Az eredeti program szerint négy fronton is összemérték volna erejüket a SZEOL SC és a DAFC utánpótlás csapatai, de a DAFC 14 és 15 éveseinek visszalépése miatt ez csak a 17 és a 19 éveseknél valósult meg.

Az SZVSE Stadionban mindkét találkozó szoros eredményt hozott, végül a hazai SZEOL gárdái gyűjtötték be a három-három pontot,így Bóka Ferenc és Buchholcz Gábor tanítványai továbbra is pontveszteség nélkül állnak a bajnokságaik élmezőnyében. A megyei bajnokságokban szereplő SZEOL-os együttesek közöl a fiúknál a 16 évesek kiütéses győzelmet arattak a szatymaziak ellen, a 14 évesek szabadnaposak voltak, míg a lányokat a Fazekas – Fülöp szentesi duó végezte ki.

III. osztály U-19 dél-kelet, 2. forduló:

DAFC SZEGED – SZEOL SC 1-2 (0-1)
Szeged, SZVSE Stadion. Vezette: Kovács A.
DAFC: Benczúr Á. (Wilhelm K. 67.’) – Görbe B. (Kovács B. 81.’), Molnár D., Horváth P., Fábián M., Kravjár G., Bakos M., Elek Á., Albert Cs., Godó L., Borbély M. (Vígh I. 73.’). Edző: Terjéki Tamás.
SZEOL SC: Bárkányi Á. – Petőfi Zs., György R., Gyuris L. (Gyenizse K. 67.’), Skribek Á., Simai Z.,Hegyesi B. (Márkus R. 88.’), Kiss R., Bodonji R., Horváth A., Szanka Á. (Guth T. 67.’). Edzők: Buchholcz Gábor és Pigniczki Zoltán.
Gólszerzők: Fábián Márton (66.’), ill. Hegyesi Balázs (33.’), Kiss Roland (62.’).
Kiállítva: Skribek Áron (36.’).

Dr. Buchholcz Gábor edző: “Két jól felkészített csapat vasárnapi matinéjának főszereplőjévé és egyben rendezőjévé sajnos a játékvezető vált. Gratulálok a mind a két alakulatnak a helytállásért, és hogy túlélték a vetítést.”

III. osztály U-17 dél-kelet, 2. forduló:

DAFC SZEGED – SZEOL SC 0-1 (0-1)
Szeged, SZVSE Stadion. Vezette: Szalai Sz.
DAFC: Kiszel D. – Sallai M., Jáger I., Apró T., Szűcs G., Bárkányi G. (Sajti M. 76.’), Péter I., Agócsy B., Teschner D., MurátiA., Festő-Szabó I. Edző: Hágelmann Endre.
SZEOL SC: Veszelinov D. – Budai B., Fülöp Á., Illés D., Varga B., Kertész B., Molnár O. (Rádai G. 60.’), Rabecz V. (Dávid P. 60.’), Veszelka M. (Kalmár P. 72.’), Ottlik M., Horváth E. (Takó S. 67.’). Edző: Bóka Ferenc.
Gólszerző: Molnár Olivér (43.’).

Bóka Ferenc edző: “Igen gyenge helyzetkihasználásunk miatt alakult szorosan az eredmény, bár azt is hozzá kell tennem, hogy sokkal rosszabbul játszottunk, mint a múlt héten. Remélem a korábbi teljesítmény a csapatom igazi arca.”

II. osztály U-15 dél-kelet, 3. forduló:

SZEOL SC – DAFC SZEGED elmaradt, a DAFC Szeged csapata visszalépett a bajnokságból.

II. osztály U-14 dél-kelet, 3. forduló:

SZEOL SC – DAFC SZEGED elmaradt, a DAFC Szeged csapata visszalépett a bajnokságból.

Megyei U-16 bajnokság „A” csoport, 2. forduló:

SZEOL SC – SZATYMAZI SE 17-0 (7-0)
Szeged, Felső Tisza-parti Stadion. Vezette: Hilák D.
SZEOL SC: Antal T. – Ember Á. (Härter Á. 46.’), Szántai Sz. (Martinkovics M. 46.’), Csordás Cs., Földi R., Skribek B., Télessy P. (Hurton B. 46.’), Fülöp G. (Tóth Á. 46.’), Savanya B. (Lőrincz P. 46.’), Csejtei M., Temesvári M. Edző: Papp Endre.
Gólszerzők: Földi Róbert (6), Csordás Csanád (2), Skribek Benedek (2), Temesvári Máté (2), Tóth Ádám (2), Szántai Szabolcs, Télessy Péter, Ember Ákos.

Papp Endre edző: “A mérkőzés legnagyobb pozitívuma volt, hogy bő keretünk minden labdarúgója játéklehetőséghez jutott. A nagy gólkülönbség ellenére ellenfelünk hősiesen helyt állt, őket is elismerés illeti.”

Megyei női U-17, 2. forduló:

SZEOL SC – SZENTESI KINIZSI SZITE 0-10 (0-4)
Szeged, Felső Tisza-parti Stadion. Vezette: Dobó Z.
SZEOL SC: Gyányi N. – Csiszár K., Frittmann N., Barta D., Lakatos A., Olajos L., Tanács P., Tolnai Zs., Bajusz H., Pataki E. Edző: Csete Mónika.
Gólszerzők: Fazekas Anett (6), Fülöp Kitti (4).

Csete Mónika edző: “Múlt heti játékunkhoz képest alább hagyott a lelkesedés. Megijedtünk a jobb csapattól, ennél többre vagyunk képesek.”

A SZEOL utánpótlás hétvégi bajnoki programja:

09.16 (szombat):
HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC – SZEOL SC U-14: 10.00; U-15: 12.00 Hódmezővásárhely, Városi stadion.

09.17 (vasárnap):
SZEOL SC – BÉKÉSCSABA UFC U-17: 10.00; U-19: 12.00 Felső Tisza-parti Stadion műfű.
SZEOL SC – NAGYMÁGOCS SE Megyei női U-17: 10.00 Felső Tisza-parti Stadion fű-2.
SZEOL SC – MAROS-MENTI UFC I. Megyei U-14; 12.00 Felső Tisza-parti Stadion fű-2.
Újszegedi TC – SZEOL SC Megyei U-16; 10.00 Kertész utcai pálya.

4 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  4. Vasutas
  2017. szeptember 15., péntek, 08:59
  Válaszolok

  3-as! A Dr-Úrnak akkor lenne igaza, ha mindig reklamálna!! Akkor is, amikor folytatólagosan és rendszerint mindig a Tisza Volánosoknak fújnak a sporik…

 • '>
  3. utánpótlás
  2017. szeptember 14., csütörtök, 11:22
  Válaszolok

  Igaza volt a Dr-Úrnak! Láttam a mérkőzés!!Össze-vissza fújt mid két fél kárára ! Nem lehet őket bírálni,??? ők a foci ” szent tehenei” és pálya tartozékai épp úgy mint a kapufa vagy szöglet zászló! Ez vonatkozik a felsőbb osztályokra is!!

 • '>
  2. ff
  2017. szeptember 14., csütörtök, 10:44
  Válaszolok

  beindult a kifogásgenerátor 😀 annyira vicces és szánalmas

 • '>
  1. szöszös mackó
  2017. szeptember 14., csütörtök, 07:47
  Válaszolok

  Mikor jön már el az idő, hogy az UP-meccseket az edzők vezessék le? Unalmas már a nyafogás, hogy mindig minden a játékvezető sara. Sok hülyeséget csinálnak, de az nonszensz, hogy egy edző csak azzal tud foglalkozni egy nyilatkozatban…