Labdarúgás: a Dorog is kapitulált a Szeged-Grosics vendégeként

Zsinórban harmadik hazai győzelmét aratta a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely Zádori duplájával győzte le 2-1-re a Dorogot a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában.

Gyula, Grosics Akadémia, 300 néző.
2017. szeptember 10., 16.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Dorogi FC
Vége a mérkőzésnek

Játékvezető: Veizer Roland * Asszisztens: Szvetnyik Bence, Csatári Tibor
2
1

Merkantil Bank Liga NB II. 8. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Dorogi FC 2-1 (2-0)
Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 300 néző. Vezette: Veizer Roland (Szvetnyik Bence, Csatári Tibor).
Szeged: Szántai – Horváth, Coroian, Farkas M., Causic, Germán, Pászka (Papp, 85′), Zabari, Zádori, Molnár J. (Balogh, 66′), Balázs R. (Beke, 53′) Vezetőedző: Supka Attila.
Dorog: Zima – Németh Á. (Füredi, 79′), Szalai, Bora, Kamarás, Csató (Göblyös, 65′), Szedlár, Berkó, Mészáros Á., Faragó, Simon A. (Perovic, 65′) Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
Gól: Zádori (39′, 45′) ill. Mészáros (49′)
Sárga lap: Farkas M. (60′) ill. Berkó (44′), Németh (63′), Perovic (82′)

Online közvetítésünk

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
93′

A ráadásban nem születik újabb gól, zsinórban harmadik hazai sikerét aratja a Szeged 2011-Grosics Akadémia!

90′

Három percet hosszabbít a játékvezető, ennyi ideje maradt a csapatoknak az újabb gól megszerzésére.

88′

Balogh kerül msot helyzetbe, mindkét csapat előtt adódnak lehetőségek, összességében elmondható, hogy nagyon jó találkozót nézhetett ma meg az, aki kilátogatott a gyulai Grosics Akadémiára.

87′

Szántai hatalmas bravúrral ment szögletre egy dorogi lövést, a vendégek mindent megtesznek az egyenlítésért, a Szeged pedig arra vár, hogy egy kontrával el tudjon futni és lezárja a találkozót.

85′

Supka Attila is kihasználja utolsó cserelehetőségét, Pászka Lórándot Papp Ferenc váltja az utolsó percekre.

82′

Perovic sárgul be, miután páros lábbal csúszik rá Coroianra és látványosan letarolja. Örülhet, hogy megúszta ennyivel. A szegedi játékost ápolni is kell, de úgy fest, tudja folytatni a mérkőzést.

79′

Utolsó cserelehetőségét használja ki Schindler Szabolcs. Németh Ádám helyére Füredi Patrik érkezik a hajrára.

78′

Balogh Gusztáv aktívan száll be a mérkőzésbe, előbb a tizenhatoson belül esik el, ám nem ítél büntetőt a játékvezető, majd egy perccel később szabadrúgást harcol ki, amit Pászka ível középre, de nem jut el Germánig, mivel a dorogi védők felszabadítanak.

75′

Újabb vendég lehetőség, ezúttal Németh Ádám hámozza át magát több szegedi játékoson is a labdával együtt, de a lövése mellé megy.

73′

Veszélyeztet a Dorog, Faragó kerül helyzetbe, de lövése elszáll a szegedi kapu felett.

69′

Küzdelmes csata zajlik a pályán, a két csere úgy fest új lendületet adott a Dorognak, amely az utóbbi percekben lendületesebben futballozik.

66′

Másodszor változtat Supka Attila, Molnár János helyén Balogh Gusztáv a pályán a folytatásban.

66′

Coroian most nagyon kellett, szépen akadályoz meg egy vendég akciót, azonban szabadrúgáshoz jut a Dorog, amit Szedlár lő kapura, de Szántai meg tudja fogni a lövést.

65′

Kettős cserét hajtott végre a Dorog, Csató helyett Göblyös, Simon helyett Perovics lép pályára.

63′

Újabb sárga, ezt most Németh Ádám kapja, keményedik az ütközet.

60′

Farkas Márk sárgul be hazai részről egy szabálytalanságot követően.

58′

Három dorogi játékos indul el egy kontrára, de Farkas Márk remekül olvassa a játékot és tanárian lép bele a passzsávba, megakadályozva ezzel, hogy komolyabb helyzetet tudjon kialakítani a Dorog.

57′

Az utóbbi percekben jobbára a középpályán zajlik a játék, kevesebb helyzetet alakítanak ki a csapatok, mint az első játékrészben. Ezzel együtt szabadrúgásból veszélyeztet a Szeged, de olyannyira mégsem veszélyes ez Zima kapujára.

53′

Cserél Supka Attila, Balázs Richárdot Beke Péter váltja.

53′

Molnárt kell most ápolni, meglehetősen csúnyán könyökölték le, de úgy tűnik szerencsére nincs komolyabb sérülés az esetet követően.

51′

Molnár János kerül helyzetbe, egy szegedi szögletet követően kerül elé a labda, célba veszi a dorogi kaput, azonban nem találja el, a lövése mellé száll.

49′

GÓL! Szépítenek a vendégek, egy szabadrúgás után alakul ki tömegjelenet a szegedi kapu előtt, Mészáros Áron a legszemfülesebb, lecsap a labdára és valahogy bekotorja Szántai kapujába, 2-1.

48′

Egy kontrával fordul a vendég csapat, Simon Attila kerül helyzetbe, de a lövését nagyon magabiztosan hárítja Szántai Levente.

46′

Ott folytatja a Szeged-Grosics, ahol az első félidőben abbahagyta. Germán kerül helyzetbe, majd harcol ki szabadrúgást. Causic áll a labda mögé, nagy erővel bombáz a dorogi kapura, de Zima kitolja a labdát.

46′

Folytatódik a mérkőzés, a vendégek indították útjára a labdát. Egyik mester sem cserélt a szünetben.

45′

Le is fújja a játékvezető az első játékrészt, két gólos előnnyel vághat neki a Szeged a második 45 percnek. SZÜNET.

45′

GÓÓÓL! Itt az első félidő csattanója, Zádori megszerzi önmaga és csapata második találatát is. Ezúttal Germán remek passzát gurítja a vendég kapuba, 2-0!

44′

Megvan a mérkőzés első sárga lapja, amelynek tulajdonosa a dorogi Berkó Ádám

42′

Molnár János remekül tálal Zabari elé, aki nem tudja eltalálni a labdát, így óriási helyzet marad ki.

40′

Szalai András marad lent egy ütközet után, ápolni is kell a vendégek játékosát, de visszatérhet a pályára.

39′

GÓÓÓL! Góllá érett a szegedi mezőnyfölény, Horváth Attila hozza kihagyhatatlan helyzetbe Zádorit, aki nagy erővel bombáz a dorogi kapuba, 1-0!

36′

Egy dorogi szöglet után szerzi meg a labdát Germán, majd egészen a vendég kapu előtti területig felhozza, leadja Molnárnak, aki kapura lő, de Zima ismét hárít.

35′

Farkas Márk indítja Zádorit, aki át is veszi a labdát, de lövését hárítja a dorogi kapus.

30′

Továbbra is fölényben futballozik a Szeged, ennek eredménye most egy ígéretes helyről elvégezhető szabadrúgás, Germán pontrúgása megpattan a sorfalon, majd egy kisebb kavarodás után felszabadítanak a dorogiak.

26′

Dorogi akció végén Németh Ádám tör be a szegedi tizenhatoson belülre, majd dobja fel magát, de a játékvezető nem eszi meg a mutatványt, nem jár tizenegyes a vendégeknek.

24′

Balázs Richárd szenzációsan látja meg az akciót kísérő Germán Tamást, meg is próbálja eljuttatni hozzá a labdát, de egy dorogi védő éppen hogy bele tud piszkálni az átadásba, így Germán nem tud beleérni, pedig gólhelyzetben érkezett a vendég kapu elé.

21′

Az utóbbi percekben mindenesetre a Szeged akarata érvényesül, jobbára a dorogi térfélen zajlik a játék, Zabari kétszer is ígéretesen kanyarítja középre a labdát, de mindkét beadást hatástalanítják a vendég védők.

18′

Bő negyed óra elteltével elmondhatjuk, hogy alapvetően jó iramú mérkőzést láthat a közönség, mindkét gárda előtt adódott már kisebb-nagyobb lehetőség.

16′

Pászka most saját kapuja előterében igyekszik szerelni egy dorogi játékost, kissé azonban szerencsétlenül ér a labdához, így az szögletre pattan, ám ebből sincs veszély Szántai kapujánál.

14′

Ismét Germán a feladó, ezúttal Pászka Lóránd a címzett, ám a dorogi védők szerelni tudják és meg is indulnak egy kontratámadással Szántai kapuja felé, azonban ez az akció nem hoz veszélyt.

11′

Ez most közel volt! Germán indítja Balázs Richárdot, aki néhány labdaérintéssel helyzetbe is kerül, majd céloz és lő, a bomba pedig a dorogi kapufán csattan.

9′

A középpályán állítják meg a dorogiak szabálytalanul Germán Tamást, majd a pontrúgás elvégzését követően Zabari lódulna meg a szélen, de a vendég védők összezárnak előtte és elválasztják a labdától.

6′

Zima Ádám hozza a szívbajt szurkolóira, egy vendég hazaadást követően ügyetlenkedik, nagy nehézségek árán azért csak sikerül birtokba vennie a játékszert, mindenesetre most közel járt a Szeged-Grosics úgy is a gólhoz, hogy náluk sem volt a labda.

5′

Itt is van az első dorogi lehetőség, szerencsére az is marad, Simon Attila kerülne helyzetbe, de Zabari szépen tisztáz előle.

4′

Intenzívebben kezdi a találkozót a Dorog, nagyon magasan letámadják a szegedi csapatot a labdakihozataloknál, amivel meg is tudják zavarni a hazai játékosokat, de egyelőre komoly helyzetet nem sikerül kialakítaniuk.

1′

Ebben a percben kezdetét vette a találkozó, a Szeged indította útjára a labdát. A vendégek fehérben, míg a hazaiak hagyományos kék-fekete összeállításukban fociznak ma.

16.55′

Köszöntjük olvasóinkat, néhány perc múlva kezdődik a Dorogi FC és a Szeged 2011-Grosics Akadémia összecsapása Gyulán. Supka Attila együttese remek formában van, legutóbbi négy bajnokiján nem talált legyőzőre, míg a Dorog hármas vereségszériával érkezik a találkozóra.

4 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  4. Dávid Szaniszla
  2017. szeptember 11., hétfő, 20:53
  Válaszolok

  Kedves Gyulai! Előbb még a Soiroksárral van elszámolni való, sokkal tartozunk nekik. S ez egy presztizs mérkőzés lesz. 3 pont a tét.

 • '>
  3. Gyulai
  2017. szeptember 10., vasárnap, 22:09
  Válaszolok

  Ez a győzelem duplát ér most ,hiszen két nehéz mérkőzés vár idegenben a Szegedre az MTK és a Gyirmot ! Gratulálok ! Nagyon kellett most . Hajrá Szeged !

 • '>
  2. Dávid Szaniszla
  2017. szeptember 10., vasárnap, 18:35
  Válaszolok

  Köszönet ezért az újabb győzelemért, a 3 pontért! HAJRÁ SZEGED 2011-GROSICS!

 • '>
  1. Dávid Szaniszla
  2017. szeptember 10., vasárnap, 13:37
  Válaszolok

  Azt hittem ma lesz a Nyíregyháza elleni mérkőzés. A,mikor megnyitottam a lapot, akkor láttam, hogy onnét már van egy pontunk. Most a Dorog csapatát kell legyőzni. Hát rajta, ezen nem múljék! HAJRÁ SZEGED 2011-GROSICS!