Labdarúgás: őrült meccsen bukott a Mórahalom + FOTÓK

Az első félidőben jobban, a másodikban gyengébben futballozott a Mórahalom. Magyar Györgyék végül a 89. percben kapott góllal szenvedtek vereséget a Kozármislenytől.

Mórahalom, 150 néző
2017. szeptember 22., 16.00
Mórahalom VSE
Kozármisleny FC
Vége!

Játékvezető: Jakab Árpád * Asszisztens: Molnár Alex, Gráf András
3
4

Labdarúgó NB III Közép csoport 7. forduló

Mórahalom VSE – Kozármisleny FC 3-4 (2-2)
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum, 150 néző. Vezette: Jakab Árpád (Molnár Alex, Gráf András).
Mórahalom: Krnács – Lászik, Fodor, Puskás, Podonyi (Busa, 58′), Zámbó, Magyar, Zsoldos, Bokányi, Szalma (Várda, 72′), Fábián. Vezetőedző: Vojnic-Zelic Sasa.
Kozármisleny: Ivancsics – Márkvárt (Grabarics, 87′), Udvardi, Horvát, Racskó, Müllerlei (Kiss D., 72′), Városi, Kocsis, Németh, Lantos, Hleba (Tóth M. – a szünetben). Vezetőedző: Kovács Zoltán.
Gól: Fábián (22′), Podonyi (27′), Busa (81′) ill. Városi (6′, 45′ – a második 11-esből), Udvardi (79′, 89′)
Sárga lap: Lászik (18′), Szalma (61′) ill. Lantos (32′), Racskó (44′), Németh (83′), Udvardi (92′).

Vojnic-Zelic Sasa: “Nem tudom mit mondhatnék egy ilyen mérkőzés után. Az első félidőben jól játszottunk, sikerült megfordítanunk a meccset, meglőhettük volna a harmadik gólt is, aztán szerencsétlen módon egy jogos tizenegyesből egyenlítettek a vendégek. A második félidőben sem hajtottak rosszul a srácok, de nagyon rosszul védekeztünk, nem is tudom mikor kaptunk utoljára hazai pályán négy gólt. A Kozármislenynek ráadásul volt még ezen kívül két kapufája is. Aludnom kell egyet az egészre, mert folyamatosan csúszunk le a tabellán.”

Online közvetítésünk

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
93′

Ez a vége. Őrült meccsen nyer a Kozármisleny Mórahalmon. Kár érte, mert ebben nem volt benne a vereség a hazaiaknak.
VÉGE.

93′

És itt volt a ziccer! Fábián Imre egy megcsúsztatott labdát lőhet kapura, de nagyon gyenge a kísérlet, hárítja Ivancsics.

92′

Udvardi még begyűjt egy sárgát, egy kapu elé ívelés fér még bele.

90′

Kettő percet hosszabbít a játékvezető. Ennyi ideje maradt a Mórahalomnak.,

89′

GÓL! Ilyen nincs. Udvardi is duplázik, épp hogy csak belefejel a labdába, de ez elég, a hosszú saroknál a hálóban köt ki a labda, ezzel lehet, hogy eldőlt.

88′

Cserélnek a vendégek, utoljára, Márkvártot Grabarics váltja a hajrára.

87′

Magyar György fejelhet tisztán, de nagyon irányítani már nem tudja, kapu mellé száll a fejes.

83′

Németh Áron szabálytalan, jutalma egy sárga lap, a Mórahalom szabadrúgást végezhet el.

82′

GÓÓÓÓL! Megint egyenlít a Mórahalom! Fábián Imre két vendég védő mögött játssza meg az üresen érkező Busa Bencét, aki laza mozdulattal finoman alányúl és gólt lő, 3-3!

79′

GÓL! Ez már érett sajnos. Udvardi lép be a mórahalmi védelem mögé és gurítja a kapuba Krnács mellett a labdát, 2-3.

77′

A friss ember, Kiss Dominik lő egyet a rövid saroknál, de nem találja el Krnács kapuját. Sajnos nem sokszor jutott el a vendég kapuig ebben a félidőben a Mórahalom.

75′

Három szögletet végez el egymás után a Kozármisleny, szerencsére egyik sem veszélyes. Vajon ismét bebizonyosodik a futball örök igazsága és az elszórakozott vendég helyzeteket hazai gól követi?

72′

Csere itt is, ott is. A vendégeknél Kiss Dominik váltja Müllerlei Szabolcsot, a Mórahalomnál az ex-kozármislenyi Várda Ákos érkezik Szalma Gergely helyett.

69′

Újabb kapufa! Nagyon érik az újabb Kozármisleny találat, most is Udvardi a veszélyt keltő vendég támadó, a jobb oldalon kap egy kiugratást, Krnács késve mozdul ki a kapujából, Udvardi szépen elemeli felette, már örül is a góljának, de a labda a felső lécen csattan.

67′

Újabb elképesztő ziccert hagynak ki a vendégek, Udvardi érkezik mélységből egy centerezésre, lő, de gyakorlatilag csodával határos, hogy ezt az ötös magasságából sikerült mellé lőnie.

63′

Kapufa! Elképesztő nagy helyzetet hagy ki a Kozármisleny, a mélységbe ívelt labdára érkezik Müllerlei, elfejeli a hosszúra, a felső lécről lepattan, majd az érkező Racskóról nem a kapuba, hanem az alapvonalon túlra pattan.

61′

Szalma Gergely sárgul be, labdára ment, de Horvát Gábor lábát érte el.

58′

Először cserél ma a Mórahalom, Busa Bence érkezik a második gólt szerző Podonyi Norbert helyére.

57′

Visszavette a Mórahalom a kezdeményezést, most hazai lábakon jár többet a labda, egy-egy kisebb szabálytalanság tördeli most a játékot, így kevésbé látványos a mérkőzés, mint az első félidőben,

53′

Többet birtokolja a labdát most a Kozármisleny, de nagy helyzetet nem tudnak kialakítani.

48′

Szöglethez jut a Mórahalom, Puskás tekeri át a hosszúra, elszáll a vendég védők feje felett, de ezzel meglepi az üresen maradó Lászikot is, aki csak reflexből térddel tudja a kapu irányába juttatni. Pedig ha átveszi, vagy lőni tud...

46′

A vendégek cseréltek a szünetben, Tóth Márk kap 45 percnyi játéklehetőséget.

46′

Nem várnak a csapatok 15 percet, már vissza is tértek a pályára, folytatódik a találkozó. A második félidőt a Mórahalom kezdi.

45′

Nagy kár a félidő végéért, mert egyértelműen jobban futballozott az első negyvenöt perc nagy részében a Mórahalom. A vendégek a félidő elején és a félidő végén két pontrúgásból tudták bevenni Krnács kapuját, bőven nyerhető ez a találkozó Magyar Györgyék számára.

SZÜNET.

45′

Udvardi esik el a tizenhatoson belül, a játékvezető tizenegyest ítél. Városi a végrehajtó, be is rakja az ellentétes irányba mozduló Krnács mellett, 2-2.

44′

Racskó Roland könyökli le Bokányit egy vendég szöglet előtt, a spori sípol, lapot mutat fel a vendég védőnek, de ez a sárga már inkább olyan narancsos színű volt. Ha kiállítják Racskót, egy szava sem lehetett volna.

41′

Bokányi húzza meg a jobb szélen, hárman sem tudják megállítani, szögletet harcol ki, majd a sarokrúgás után ő maga kerül lövőhelyzetbe, de Ivancsics fogja a kísérletet.

39′

Udvardi ugrana ki egy az egyben Krnáccsal szemben, de a hazai kapus remekül mozdul ki a labdára és le is kapja a vendég játékos lábáról, nagy mentés volt.

36′

Kicsit feljebb is tolta a védekezést a Mórahalom, az elmúlt percekben nem forogtak veszélyben a kapuk, a középpályán jár a labda, de egyértelműen a hazaiak tűnnek most agresszívabbnak.

32′

Lantos Levente rúgja fel keményen Fábiánt, teljesen jogos a sárga lap.

31′

Talán ennyire nem kellene visszaállni és magára húznia a hazaiaknak a Kozármislenyt, az utóbbi percekben Krnács többször ért lábbal labdához, mint az azt megelőző időszakban. Ki is alakul némi veszély a hazai kapu előtt, Udvardi felé érkezik egy beadás, átlépi a labdát, így csak centikkel megy el a hosszú saroknál a kapufa mellett.

27′

GÓÓÓL! Már vezet a Mórahalom! Puskás lendületesen indul meg középen, nem lépnek ki rá, Podonyit játssza meg a bal szélen, aki ellövi a hosszúra. Ivacsics Alex beleér, de csak lelassítja a labdát, ami átvánszorog a gólvonalon, kivágják a vendég védők, de az asszisztens segít a játékvezetőnek és mutatja hogy ez bizony bent volt, 2-1!

26′

Nem volt érdemtelen a mórahalmi egyenlítés, továbbra is betolja a vendégeket kapujuk előterébe a hazai csapat. Két szögletet sikerül is kiharcolni, de komolyabb veszély ebből most nincs,

22′

GÓÓÓL! Fábián Imre remek labdát kap Magyartól a védelem mögé, nagyon közel viszi a vendégek kapusához, aki bele is ér lövésébe, de átpattan a kezén, Fábián továbbmegy, és két védő között a kapuba lő, 1-1!

18′

Lászik Milán rántja vissza ellenfelét a középpályán, taktikai szabálytalanság volt, hogy ne tudjon meglódulni kontrából a Kozármisleny, a játékvezető azonban sárga lappal jutalmazza ezt a tettet.

16′

Az utóbbi percekben egyértelműen a hazaiak akarata érvényesül, helyenként nagyon látványos, rövid passzos játékkal építik fel az akciókat, az utolsó passzokba azonban rendre hiba csúszik.

12′

Szöglethez jut a Mórahalom, Puskás gurítja vissza a tizenhatos sarkára, Fábián átlép, majd Szalma kapja az ötös magasságában vissza, pazar összjáték, de a lövés elmegy a hosszú alsónál a kapufa mellett, mindenesetre ez nagyszerű játék volt.

10′

Óriási lendülettel kezdenek a vendégek, rendszerint legalább ketten robbannak rá a labdás emberre, ha a Mórahalomnál van a játékszer.

6′

GÓL! Nagyon jó helyről jöhet szabadrúgással a Kozármisleny, Puskás akasztotta a hazai tizenhatos vonalánál a nagyon gyors Udvardi Dánielt. Városi Viktor áll a labda mögé, és be is tekeri a rövid felsőbe, Krnácsnak semmi esélye nem volt, 0-1.

4′

Meleg helyzet, az egyik kozármislenyi csatár két hazai védő között lép ki, Krnács azonban talán feleslegesen mozdul ki nagyon a kapujából, eltolják mellette, tárva nyitva marad a hazai kapu, de szerencsére sikerül visszaérni, még kapura lövésig sem jutnak a vendégek.

1′

A vendégek kezdik a találkozót, a Kozármisleny fehérben, a Mórahalom tiszta feketében játszik ma.

15.55′

Köszöntjük olvasóinkat Mórahalomról, hamarosan kezdődik a Kozármisleny és a Mórahalom VSE mérkőzése az NB III Közép csoportjának hetedik fordulójából. A csapatok érkeznek a pályára.

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    1. laci
    2017. szeptember 23., szombat, 18:12
    Válaszolok

    Mórahalmon nem járnak nézők a meccsre? Ugy nehéz ha nincs biztatás!!