Két autó ütközött kora reggel Szeged belvárosában

Az egyik autó felborult, az utasok könnyebben sérültek – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Mártély és Mindszent közötti útszakaszon egy letört faág akadályozta az autósok forgalmát szerdán. A lakossági bejelentést követően a hódmezővásárhelyi egységek érkeztek a helyszínre. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon.

Az iskolásokat is veszélyeztette az a nagy méretű faág, amely a szentesi Zsoldos Ferenc szakközépiskola udvarán szakadt le szerdán délután. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a mentést, az eset során senki sem sérült meg.

Baleset történt kora reggel Szeged belvárosában, a József Attila sugárút és a Lengyel utca kereszteződésében. Az egyik autó a kerékpárúton felborulva állt meg, a műszaki mentéshez a szegedi egységeket riasztották. A szegedi tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben két ember megsérült.

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  1. HazaiPályás
  2017. szeptember 15., péntek, 08:52
  Válaszolok

  HOVA SIETNEK AZ UN ADJHALIKÁK?
  🙂