Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket – írja a police.hu.

A rendőrök szeptember 13-án 5 óra 20 perckor, majd 5 óra 25 perckor a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában találtak rá a három férfira, akik egy szerb és egy macedón honosságú kamion rakterében bújtak el. Ellenőrzésük során a magukat afgán állampolgárnak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Nagylakon és Ássothalmon is fogtak migrásnokat

A Csongrád megyei rendőrök két migránst fogtak el Nagylak külterületén. A rendőrök előállították őket.

A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség járőrei szeptember 13-án 0 óra 20 perckor fogták el a határsértőket.

A migránsok magukat iraki állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a kirendeltségre előállították őket.

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 14 migráns Ásotthalom külterületén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A járőrök szeptember 13-án 8 óra 50 perckor 14 pakisztáni férfit tartóztattak fel. A csoport tagjai sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.