Hátország: becsületgólra futotta a Szent Mihálynak Győrben

Elszenvedte első vereségét az U16-os női kiemelt csoportban a Szent Mihály együttese.

A múlt fordulóban a Ferencváros ellen bravúros játékot bemutatva ponttal debütált a Szent Mihály a női U16-os, kiemelt bajnokságban: Hódi Zsuzsanna csapatára ezúttal egy győri kirándulás várt.

A korán bekapott gólra ugyan még válaszolni tudtak a szegediek, azonban a szünet előtt egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően újból vezetéhez jutott a Győr. A fordulást követően a hazaiak növelni tudták előnyüket, a Szent Mihály erejéből ekkor már nem futotta szépítésre, így végül 5-1-s vereséget szenvedtek a lányok. A Szent Mihály legközelebb szombaton 13 órától a Diósgyőr csapatát fogadja Tápén.

Női U16-os, kiemelt bajnokság, 2. forduló

ETO FC Győr – Szent Mihály 5-1 (2-1)
Győr, vezette: Erdélyi Balázs (Makkos Rozália, Orbán Krisztina).
Győr: Borok – Pacsuta, Altrichter, Angyal (Kelenföldi, 27′), Szücs, Hangyál V. (Vida, 65′), Plóner (Káldi, 65′), Erdélyi (Andrónyi – a szünetben), Illés (Lőrinc – a szünetben), Maráz, Hangyál L. (Pasztendorf – a szünetben). Vezetőedző: Horváth István Tamás.
Szent Mihály: Kelemen – Tóth A., Mészáros (Pedersen, 57′), Kalocsay (Rajtik, 72′), Mocsári (Nagy L., 65′), Juhász (Nagy N., 72′), Savanya, Török, Végh, Kiss V. (Csinádi, 57′), Vigh. Vezetőedző: Hódi Zsuzsanna.
Gól: Hangyál V. (8′, 48′), Juhász (37′, öngól), Kelenföldi (62′), Lőrinci (75′) ill. Vigh (14′).

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.