Fidesz: az ellenzék leszerződött a kerítés lebontására

Az ellenzék, a “Soros-terv” részeként leszerződött a határkerítés lebontására, amellyel egyaránt veszélyezteti Magyarország és Európa biztonságát – jelentette ki a Fidesz szóvivője szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

A “Soros-terv” része, hogy tagállami hatáskörből brüsszeli hatáskörbe kerüljön a határvédelem ügye, aminek része a magyar határvédelmi kerítés lebontása – közölte Puskás Imre. Emlékeztetett arra, hogy a kerítés lebontását kilátásba helyezte korábban Gyurcsány Ferenc DK-elnök, Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt, az Együtt programjában is olvasható a kerítés lebontásának terve, a Jobbik pedig “kétértelmű nyilatkozatokat” tesz az ügyben, ezért megbízhatatlan. Puskás Imre közlése szerint a Soros-terv végrehajtása súlyos következményekkel járna. Ezzel kapcsolatban Soros Györgyöt idézte, aki szerinte úgy fogalmazott: céljuk a menekültek védelme, aminek akadályát a nemzeti határok jelentik.

Soros szerint – folytatta – az egyes uniós tagországok határkerítéseket emelve önző migrációs politikát folytatnak, és ez aláássa a globális sztenderdeket, ez alatt pedig ő azt érti, hogy az EU-ba évente egymillió migránst kell betelepíteni. Nem kétséges, hogy ez a terv, Soros György terve a magyar ellenzéki pártok szándékával összhangban veszélyezteti az EU és Magyarország biztonságát – mondta a kormánypárti politikus. Mindannyiunk számára fontos, hogy a magyar emberek pontos ismereteket kapjanak arról, hogy mit is jelent a Soros-terv és kinyilváníthassák véleményüket arról, hogy támogatják-e a kerítést vagy nem – fogalmazott Puskás Imre. Hozzátette: ezért fontos a nemzeti konzultáció, amelynek során az emberek ismereteket szerezhetnek a Soros-tervről és véleményt mondhatnak arról.

4 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  4. összefüggés?
  2017. szeptember 21., csütörtök, 08:58
  Válaszolok

  Csak a balliberális ellenzék, élén Botkával, Fodorral és a kerítést felszabdalni akaró Szanyival.
  Ha a liberálisokkal mindenben egyetértenek a szocik, akkor a kábítószerek liberalizálásában is? És minden nagyobb városban kötelező lesz Pridet tartani?

 • '>
  3. okosabbnálam
  2017. szeptember 21., csütörtök, 08:40
  Válaszolok

  Nagy szükség volna itt egy csapat elmeorvosra! 🙂

 • '>
  2. kerítésszaggató
  2017. szeptember 20., szerda, 19:46
  Válaszolok

  Még nagyobb kerítés épül a migránsok ellen!
  Meddig lehet még a szerencsétlen menekülteket brutális eszközökkel távol tartó, állandóan csak újabb és újabb kerítéseket építő ország az EU-tagja? A jelek szerint sokáig, egyelőre ugyanis nincs szó arról, hogy Spanyolországot kizárnák a klubból, pedig a spanyol belügyminiszter épp a minap jelentette be, hogy az elkövetkezendő egy évben 12 millió eurót (több mint 3,7 milliárd forintot) fordítanak a két afrikai exklávéjukat, Melillát és Ceutát körülvevő kerítés megerősítésére.
  http://valasz.hu/vilag/meg-nagyobb-kerites-epul-a-migransok-ellen-125565

 • '>
  1. beszólok
  2017. szeptember 20., szerda, 17:26
  Válaszolok

  Remélem a Mészáros Lőrinc cégével szerződtek le a bontásra! 😀