Blogstar: Szeged és Halásztelek fogadhatja be a migránsokat

Egészen összetett a helyzet a kvótaper döntését követően. A magyar emberek többsége ellene van a migránsok befogadásának. De, akad egy törpe kisebbség, amely szeretettel várja őket – írja a Blogstar.hu.

A probléma az ezzel a törpe kisebbséggel, hogy jelenleg döntéshozó helyzetben vannak azok az emberek, akik ide tartoznak. Itt van mindjárt Botka László, aki ugye Szeged polgármestere, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, aki olyan bizonytalan a kerítéssel kapcsolatban, mint az a bizonyos kezdő a gőzfürdőben. Előbb lebontotta volna, aztán most mégsem, de azt persze megérti, hogy az Unió nem ad Magyarországnak pénzt a védvonallal kapcsolatos költségekre. Botka amúgy is speciális helyzetben van a bevándorlással kapcsolatban, hiszen már régen tele volt Szeged illegálisan hozzánk érkező afrikai menekültekkel, amikor a polgármester még mindig nem volt hajlandó tudomást venni arról, hogy Európa óriási bajban van.

Emlékezhetünk arra is, hogy mit mondott Martin Schulz, amikor még az Európai Parlament elnöke volt és meglátogatta elvtársát Szegeden.

Ez egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.

Senki sem tiltkozott a schulzi mondás ellen.

No, de nincs ezzel az elmebajjal egyedül Botka László. Van neki egy kollégája, aki egyenesen számszerűsítette, hogy hány migránst fogadna be abba a városba, amit ő vezet. Szentgyörgyi József, a budapesti agglomerációba tartozó Halásztelek polgármestere alaposan megelőzte korát, hiszen már 2015 májusában posztolta a Facebookra, hogy számíthatnak a rá a migránssimogatók.

Bevallom Halásztelekkel kapcsolatban teljesen elfogult vagyok, hiszen a város polgármesterével ellentétben itt élek. Sőt még az emberekkel is beszélgetek, így aztán tudom, hogy egy jelentős részük nem osztozik a polgármester megfelelési kényszerből írt bejegyzésének tartalmával. Pedig magyarok és európaiak is. Nem bevándorlók.

Hogy éppen Szeged, netán Angyalföld, esetleg Kispest, vagy Halásztelek hol helyezné el migránsokat arról persze nem szólnak a hírek – bár utóbbi város nem rég vett egy kastélyt többszáz milliós hitelből, oda esetleg… – a lényeg a megfelelés, a többségi akarat semmbe vétele.

És akkor az érintett polgármesterek figyelmébe, a lipcsei rendőrség legfrissebb közleménye:

“Jobb lenne, ha nem egyedül futnának a nők, vagy legalább ne egy elhagyatott helyen. Amikor a nők elfutnak valaki mellett a parkban, mindig nézzenek a hátuk mögé, és bizonyosodjanak meg arról, nem követik-e őket.”

Nem akarunk olyan városokban és országban élni, ahol ilyen közleményeket ad ki a rendőrség.

Forrás: Blogstar.hu

10 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  10. Jankovics Péter
  2017. szeptember 17., vasárnap, 21:04
  Válaszolok

  MINDEN TISZTELET A HATÁRUNKAT ŐRZŐKNEK – VESSZENEK A LIBERÁLFASISZTÁK

 • '>
  9. Vajúdás
  2017. szeptember 11., hétfő, 18:20
  Válaszolok

  “A pártvezetők egy része Botka Lászlóban látja a csoportosulás megszületésnek gátját,”
  Botkáék még a magyar emberekkel is képtelenek együttműködni. Mit kezdenénének a más kultúrájú muszlimokkal?
  http://www.atv.hu/belfold/20170911-baloldali-osszefogas-hasznos-idiotakent-viselkednek

 • '>
  8. K
  2017. szeptember 11., hétfő, 16:28
  Válaszolok

  7. drukker
  Mit jössz már ezzel a “magyarok kivándorlása” dumával? Unalmas és egyáltalán nem a témához kapcsolódó. Ha sz.rul érzed magad ebben az országban, – a kapu nyitva áll előtted is. Pont.

 • '>
  7. drukker
  2017. szeptember 11., hétfő, 12:47
  Válaszolok

  “Figyelőnek”: a bevándorlók ellenőrzése nem az én dolgom, de úgy tudom, hogy valahogyan ez most is működik, én csak a kvótával kapcsolatos tényt közöltem. A végső céljuk soha nem volt Magyarország – mint ahogy lassan a magyarok nagy részének sem.

 • '>
  6. Hát, így van ez
  2017. szeptember 11., hétfő, 11:21
  Válaszolok

  Az már csak hab a tortám, hogy a Németországban több százezer migránsról azt sem tudják, hogy merre van, továbbá, az is felháborító, hogy a kitoloncolásra ítélteket nem lehet visszaküldeni az “eredeti országukba”, mert – úgymond – felderíthetetlen a származási helyük, teljesen bizonytalan a státusuk, így ott ragadnak a fogadó országban. Ezt kellene nekünk is bevezetni?! Szó sem lehet róla.

  Egyébként, “okosabbnálam” !!!
  Hozzávakkantásoddal megint megragadtad a problémakör lényegét, csak így tovább !!!!!

 • '>
  5. Figyelő
  2017. szeptember 8., péntek, 16:36
  Válaszolok

  A “drukker” nick nevet viselő emberkének!
  Lenne egy kérdésem:
  Te, mint egy főokos miként döntöd, döntenéd el egy minden írat, személyét igazoló okmány nélküli arabtól vagy bárkitől, hogy ott, ahonnan jött politikai, vallási vagy egyéb okok miatt üldözték, és mindenben megfelel a Genfi Menekültügyi Konvencióban foglaltaknak?!
  Az Angela Merkell 2015évben meggondolatlanul tett kijelentése – mondhatni meghívója – következtében idejött vagy hozták közel 1 millió ember, minden személyét, iskolai végzettségét igazoló okmány nélkül, köztük sok kiképzett terrorista!
  Ha még nem tűnt volna fel, legtöbbjük afgán szír, iraki, pakisztáni, illetve annak mondja magát, és hát a legtöbb azt mondja, hogy 1990 12. 31. – n született!
  Na a feladat adott, szűrd ki, hogy melyikük mond igazat?!

  Kis komám, én a magam részéről nagyon de nagyon nem szeretném ha ezek ide jönnének Szeged városába. és azt művelnék amit a közelmúltban láttam és átéltem Barcelona városában!

  Abban az esetben ha te úgy gondolod, hogy hadd jöjjenek, akkor vigyél haza a lakásodba vagy házadba közülük ötöt, tízet és élj velük, de a rendőrséghez ne menj ha meglopnak vagy, a családod nő tagjait megerőszakolják, de ne ám, mert te akartad, hogy úgy legyen!

 • '>
  4. Törőcsik István
  2017. szeptember 8., péntek, 13:42
  Válaszolok

  Nekem nem tudnák azt megfizetni, hogy Lipcsével riogassak Borsodnádasd árnyékában.
  Persze nem vagyunk egyformák, van az a pénz és bőr a pofán…

 • '>
  3. okosabbnálam
  2017. szeptember 7., csütörtök, 09:09
  Válaszolok

  Meglepően járatos a melegek világában a szerző! Nem tán bérlete van a gőzfürdőbe? 🙂

 • '>
  2. drukker
  2017. szeptember 7., csütörtök, 08:26
  Válaszolok

  Sok agyatlan még mindig nem fogja fel, hogy a kvóta nem az illegális bevándorlókra vonatkozik, hanem az ellenőrzött, legális “migráncsokra”.

 • '>
  1. öszöd
  2017. szeptember 7., csütörtök, 08:15
  Válaszolok

  A Blogstar egy nagyon hiteles hírforrás, az üzemeltető lázálmaival együtt! 🙁
  Mondhatnánk úgy is: rémhírterjesztő!