Blogstar: Kerítést a román határra is!

Magyarországnak sürgősen fel kellene húzni egy kerítést a román-magyar határszakaszon is, ugyanis egyre több bevándorló akar Románia felől bejutni az országba. Csúri Ákos a Blogstaron foglalt állást a kérdésben.

Na, akkor kard ki kard! Miután már a plafon nélküli migra-szétosztásról hablatyolnak a brüsszeli irodákban, ideje lenne, hogy mi is a sufniba dobjuk a „pc”, komilfó hozzáállásunkat és az adjonisten fogadjistenét mutassuk be.

Azaz villámgyorsan kerítést építeni a román-magyar határszakaszra!
Miért?
Ezért.

Idézet következik az index.hu oldalról: „Egyre több menekült próbál Románián keresztül eljutni Nyugat-Európába. Augusztus közepe óta ugyanis már az ötödik menekültekkel megtelt hajót fogták el a román hatóságok a Fekete-tengeren, írja a Yahoo.com. Románia nem tagja a Schengen-zónának és egészen ezidáig viszonylag jól elkerülték őket a bevándorlók.

A legutóbbi hajón 150 ember nyomorgott, a harmaduk gyermek. Ezzel 570-re nőtt az iraki, szíriai, iráni, pakisztáni és afganisztáni menekültek száma kevesebb mint egy hónap alatt. Ez egy elég nagy szám, ugyanis 2014-ben – amikor utoljára relatíve sok menekült érkezett a országba – egész évben csak 300-an érkeztek a Fekete-tenger felől.

Úgy tűnik, hogy a csempészek megpróbálnak utat találni a Fekete-tengeren keresztül- mondta az EU határvédelmi hivatalának szóvivője.

Az embercsempészek 1-3 ezer ezer eurót kérnek el személyenként a török-román útért. A hajók ugyanolyan lélekvesztők, mint amik a mediterrán térségben próbálkoznak, csakhogy a Fekete-tengeren sokkal veszélyesebb hajózni, különösen a hideg hónapokban. (…) Temesváron, közel a magyar határhoz több száz menekült várja, hogy lehetőség adódjon a határátkelésre”.

Na, akkor most elő logarléceket, felszabadítani a költségvetési tartalékban erre szánt összeget, villámgyorsan kiválasztani a kivitelezőt és felhúzni a kerítéseket. Javaslom, hogy rögtön az elsőt és a másodikat is.

És nagy ívben tojni arra, hogy Merkel Mutti pénzmegvonással fenyeget – igazi demokrata, mi? – bennünket az általuk „szolidaritásnak” hívott országveszejtés elkerülése miatt.

És coki.

Csúri Ákos

Forrás: atlagpolgar.blogstar.hu

8 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  8. prepper
  2017. szeptember 21., csütörtök, 13:21
  Válaszolok

  Ha a dolgot valaki képes érzelmektől mentesen, szimplán racionálisan nézni, akkor bizony az a helyzet, hogy ahonnan a veszély jön, afelől kell védekezni. Ha Románia felől, akkor onnan, ha máshonnan, akkor onnan.

  Ha az ügyeletes libsikomcsi zavarkeltők szánalmain túljutottunk érdemes belegondolni abba, hogy ebből a szempontból hol tartanak azok az országok, akik mellesleg az egész folyamatot nagyrészt előidézték.

  Úgy gondolom nem lenne jó se Szegeden se máshol az országban ha muzulmán polgármester lenne a település vezetője, úgy gondolom, nem lenne jó, ha a magyar pártoknak nem magyar vezetőik lennének, úgy gondolom, nem lenne jó, ha a magyar “nationalelf” nem száz százalékban fehér magyar játékosokból állna, úgy gondolom nem lenne jó, ha más, mellesleg velünk alapvetően ellenséges kultúrákkal kellene együtt élni, úgy gondolom, nem lenne jó, ha más kultúrákból érkező emberek túlszülnének bennünket, úgy gondolom, nem lenne jó, ha a jelenlegi magyar népesség olyan népekkel kezdene először fizikailag később genetikailag keveredni, akiknél az unokatestvérekkel történő házasságkötés napi gyakorlat, úgy gondolom, nem lenne jó, ha a magyar népesség idővel egy degenerált fajjá alakulna.
  Úgy gondolom, nem kellene nekünk olyan vallást magunkra szabadítani, aminek legelső vezetője arról híres, hogy 52 évesen egy 9 éves kislánnyal “hált”.

  És ameddig a veszély elkerülésére nincs jobb megoldás mint a kerítés, addig marad a kerítés.

 • '>
  7. Botka legye n
  2017. szeptember 19., kedd, 17:48
  Válaszolok

  5. Reme Te! Gyere ki a vörös bűzbarlangodból és szívhatsz mást is nem csak friss levegőt! 🙂

 • '>
  6. Botka legye n
  2017. szeptember 19., kedd, 17:42
 • '>
  5. Remete
  2017. szeptember 18., hétfő, 08:16
  Válaszolok

  Egyszerűbb volna egy fém burát ereszteni az országra. Akkor aztán se napfény, se levegő. Virtuálisan már úgy is ott tartunk.

 • '>
  4. mert csak
  2017. szeptember 17., vasárnap, 21:08
  Válaszolok

  Megyeri József / 2017. szeptember 17., vasárnap/:
  – Tervezi-e a kormány az ideiglenes biztonsági határzár felállítását a magyar-román határon?

  Bakondi:
  – Mindaddig, míg Románia nem válik fő útvonallá, addig nem indokolt az építés. Ha ez megváltozik, és a román határrendészet már nem boldogul a migránsokkal, akkor élő erő biztosításával segítséget biztosítunk. Csak kellő egyeztetések után, végső esetben hoznánk létre műszaki akadályt az említett határszakaszon.

  Csúri Ákos:
  – (Villámgyorsan)KERÍTÉST A ROMÁN HATÁRRA IS! – És coki.

  Bírom a fő-és mellék tanács(ot)adókat! Hogy is volt a Botkás viccelődés?, belőled Fiam 1 is sok!?

 • '>
  3. Jankovics Péter
  2017. szeptember 17., vasárnap, 20:57
  Válaszolok

  Nem is ártana az előző hozzászólókra ráereszteni a hordát, hogy ajvékolásukat gyakorolhassák !

 • '>
  2. NP
  2017. szeptember 17., vasárnap, 16:51
  Válaszolok

  “Na, akkor most elő logarléceket, felszabadítani a költségvetési tartalékban erre szánt összeget, villámgyorsan kiválasztani a kivitelezőt és felhúzni a kerítéseket.” – vagy kiküldeni Kolozsvárra Rogán Tonyót (lehetőleg helikopteren…) és indítson be egy közepes árú bevándorlási kötvényprogramot……….ebben van gyakorlata.

 • '>
  1. Ebgondolat
  2017. szeptember 17., vasárnap, 15:21
  Válaszolok

  Talán inkább a cikk szerzőjét kellene kerítés mőgé zárni! Én tényleg nem értem ezen alakok gondolkodásmódját. Talán az egész országot szögesdtóttal és aknamezővel kellene körbevenni? Idióta.