Blogstar: Egy frászt lépünk ki az unióból!

Színtiszta hazugság, amit a rendszeres újságolvasó már megszokott a balliberális tábor részéről – írja a Blogstar.hu.

A teljes „demokratikus” baloldal azt a lemezt pörgeti, hogy Orbán mindenáron ki akarja léptetni Magyarországot az Európai Unióból. 2020 után már nem lesz felzárkóztatási forrás, Magyarországnak ezért csak költségei lesznek az uniós tagsággal kapcsolatban, így inkább búcsút intenének a szervezetnek, érvelnek. Természetesen jól tudják, hogy a kiléptetési szándék nem igaz. Hosszan sorolhatnánk azokat az idézeteket, amelyekben a kormány magas rangú képviselői cáfolják mindezt. Az ellenzék által meghallani nem akart mondatok azonban így süket fülekre találnak, Gyurcsányék úgy hirdetik ennek az ellenkezőjét, mintha igazuk lenne. Mintha valóság lenne mindaz, amiről beszélni méltóztatnak. Pedig egyáltalán nem az.

Színtiszta hazugság, amit a rendszeres újságolvasó már megszokott a balliberális tábor részéről. Természetesen ezúttal sem a rosszcsont gyerekek beszélnek belőlük, hanem ez is érdekből, sima hatalmi vágyból való.

A magyarok hetven százaléka ugyanis a szervezettel kapcsolatos minden nehézség ellenére uniópárti. Büszke uniós állampolgárságára, arra, hogy végre a fejlett világhoz tartozik, ahova szabadon utazhat, ott munkát vállalhat, ahogy ezt a 2004-es csatlakozáskor maga is nagyon akarta, s népszavazással meg is erősítette. Csoda-e, hogy nem akar lemondani róla?

Épp ez az! Éppen ezen a ponton akarja megrémíteni a magyarokat az ellenzék.

Azzal a hazugsággal, hogy Orbán ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból, a többséget a magyar miniszterelnök ellen akarja fordítani.

Az ellenzék vezetői – Gyurcsánnyal, Vonával, Botkával az élen – számtalanszor bebizonyították, hogy otthonosan mozognak a rémihírterjesztők világában. Az Orbán EU-ból való kilépési szándékának imamalomszerű hajtogatása is a rémhíreik közé tartozik.

Ha tiszta vizet akarunk önteni a pohárba, akkor nem árt személyesen Orbán Viktorhoz fordulni helyzetértékelésért. A pénteki rádióinterjújában a miniszterelnök egyebek között ezt mondta:

„A magyar valóság az, hogy a magyar emberek népszavazáson döntöttek arról, hogy belépjünk az Európai Unióba, helyesen döntöttünk. Ezt semmilyen politikai döntés nem írhatja felül. Népszavazás döntött erről, tehát az unióból egyetlen kormány sem léptetheti ki Magyarországot, mert a magyar nép döntött úgy, hogy bent akar lenni, és ez jól van így.”

Ezeket a szavakat érdemes belevésnie a magyarok milliói tudatába, hogy ne lehessen megtéveszteni őket. Orbán tehát ha akarná, akkor se tudná kiléptetni hazánkat az unióból. Mert mi nem szavaznánk meg. Arról nem szólva, hogy Orbán nem csak bent akarja tartani Magyarországot az Európai Unióban, hanem mindent elkövet azért, hogy a nemzetállamoknak minél nagyobb beleszólása legyen a szervezet működésébe. Hogy az Európai Unió minél jobban szolgálja a magyarok érdekeit, életszínvonalának felzárkóztatását az osztrák, francia, német szinthez.

Miközben az ellenzék arra használná az uniós tagságunkat, hogy beeressze hazánkba a migránsok tömegeit, kiszolgáltatva a magyarokat Soros György és a liberális nagytőke akaratának, amiből minden lesz, csak a magyarok boldogulása nem.

A rémhírek azonban csak rémhírek. Nem írják fölül a valóságot.

A valóság pedig az, hogy a magyarok Orbán Viktorral nemcsak vegetálni lesznek képesek az unióban, hanem boldogulni is.

Ergo: egy frászt lépünk ki az unióból!

Forrás: blogstar.hu

5 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  5. Hát, így van ez
  2017. szeptember 14., csütörtök, 13:06
  Válaszolok

  NP !
  Ennek – véleményem szerint – így már semmi köze a Lisszaboni Szerződéshez. Ha már egyszer az ország úgy határozott, hogy az ügyről népszavazás legyen, akkor a döntés megváltoztatásához is népszavazás kell.
  A magyar nép döntött, ezt nem írhatja felül senki, ha úgy tetszik még NP sem.
  Ezt az egyszerű tételt szerintem minden értelmes ember fel tudja fogni, csak az nem, aki nem akarja. Például éppen NP.

 • '>
  4. drukker
  2017. szeptember 13., szerda, 13:08
  Válaszolok

  És egyébként is tudjuk már egy ideje, hogy az érvénytelen népszavazást hogyan lehet eredményesnek tekinteni.

 • '>
  3. NP
  2017. szeptember 13., szerda, 12:21
  Válaszolok

  Hát, így van ez

  Idéznéd azt a magyar törvényhelyet ami a kilépést népszavazáshoz köti?
  Csak azért, mert a Lisszaboni Szerződés ezt tagországi hatáskörben tartja……….magyarul nem követel meg népszavazást.

 • '>
  2. Hát, így van ez
  2017. szeptember 13., szerda, 10:28
  Válaszolok

  Csak a gyengébbek kedvéért:
  Az EU-ba történő belépésről népszavazás döntött, így tehát sem Orbán Viktor, sem a kormány, de még a parlament sem léptetheti ki Magyarországot az Unióból !!!!!
  A döntést megváltoztatni tehát csak egy újabb, érvényes népszavazással lehetne.
  Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik. Persze ez a ballib oldalon nem újdonság, mint ahogyan a rémhírterjesztés sem.
  Az pedig, hogy vitáink vannak az Európai Unióval, természetes dolog. Az elmúlt évszázad során sajnos sokszor kipróbáltuk már azt a szisztémát, miszerint mindenki egyetért mindenkivel, de – lássuk be – az nem jött be, bár sokan ma is visszasírják.

 • '>
  1. NP
  2017. szeptember 13., szerda, 07:39
  Válaszolok

  Mondjuk az Állítsuk meg Brüsszelt és a permanens EU ellenes háború elég nehezen értelmezhető a közösség értékei, tagjai iránti feltétlen tiszteletnek……..