Az MSZP “szembesítő kampányt” indít a fideszes kormányzásról

Az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának hajdúszoboszlói ülésén megállapodás született arról, hogy a párt “szembesítő kampányban tájékoztatja a magyar társadalmat a 2010 óta tartó országromboló fideszes politika következményeiről” – közölte az MSZP csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a szerdán kezdődött kihelyezett frakcióülésen – ahol megvitatták az őszi parlamenti ülésszak legfontosabb feladatait – részt vett Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje, a párt országos elnöksége és megyei elnökei.

Megállapodás született arról, hogy az MSZP szembesíti a Fideszt az általa elkövetett országrombolással, emellett a szocialisták konkrét megoldásokat kínálnak az embereknek – közölték.

Hozzátették: arról is döntöttek, hogy a Botka-kormány 2018 utáni teendőit, Magyarország legégetőbb problémáit hét helyszínen tartott részországgyűléseken fogják megvitatni az emberekkel a párt politikusai és szakértői. Az ülésen Botka László tájékoztatást adott a 2018-as parlamenti választás szövetségi stratégiájáról.

Az MSZP azt írta, a tanácskozáson élénk szakmai vita zajlott Magyarország legfontosabb problémáiról és arról, hogy az MSZP miként kívánja ezeket megoldani. Komáromi Zoltán egészségpolitikus a magyar egészségügy válságának megoldásáról, Andor László volt uniós biztos az Európai Unió szociális pilléréről, Büttl Ferenc közgazdász pedig egy igazságosabb gazdaságpolitika megteremtésének lehetőségeiről beszélt – olvasható a közleményben.

5 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  5. Botka bukta
  2017. szeptember 14., csütörtök, 21:31
  Válaszolok

  Miután a liberálisokkal elszívnak néhány füves cigit, amit azok legálisan fogyasztani és termeszteni akarnak a programjuk szerint?
  “Az Mszp beáll a kábítószerek legalizálásának és termesztésének engedélyezéséért folytatott liberális kampány mögé?”

 • '>
  4. Őszintén
  2017. szeptember 14., csütörtök, 17:41
  Válaszolok

  Amikor Botka mérhetetlen vagyonáról hallok, elfog a nevetés. Nyilván nem kell őt sem félteni de legalább ne ezzel támadják őt azok, akiknek a gazdái milliárdokat loptak össze az elmúlt néhány évben. Hitelesebb lenne Botkán más dolgokat számon kérni, például hogy Szegeden miért nem irtják a gázt, miért nincs elég munkahely, miért nincs repterünk.

 • '>
  3. Megmondomnekik
  2017. szeptember 14., csütörtök, 16:54
  Válaszolok

  Szánalmas kommunisták, országrombolók,, népnyomorgató ávéhások gyülekezete!
  Botka, arról tartsál szembesítő kampányt, hogy a mérhetetlen nagy vagyonodra miből telet!
  Arról is tartsál beszámolót komcsi, hogy a szegedi polgároknak mennyibe kerül az, hogy te a város autójával, a város által fizetett sofőrrel és a város által fizetett szállodai “bulik” mennyibe kerülnek!?
  Mennyibe kerül Szeged városának az undorító, gyűlöletkeltő, országmegosztó hazugság show -d?!

  Tudod megyei pártitkár aki szelet vet, az vihart arat!
  Te tartasz előadást a demokráciáról, te, aki annak idején helyeselted, hogy az akkor még nagy haverod, a Gyurcsány parancsára a rendőrök kardlapozták, könnygázzal fojtogatták az embereket, gumilövedékkel közéjük lövettetek, volt, kinek a látása bánja.
  Most a Gyurcsány haverodat köpködöd? Te egy köpönyegforgató vagy!
  Fogod te még a Gyurcsány valagát nyalogatni, azért – ha netán nyertek – oda kerülj az ország húsos fazekához!
  Ez a ti demokráciátok, jól megtanultátok a pufajkástól, a pufajkásoktól!
  Szégyelld magad és húz el Szegedről!

 • '>
  2. Botka bukta
  2017. szeptember 14., csütörtök, 14:39
  Válaszolok

  “egy igazságosabb gazdaságpolitika megteremtésének lehetőségeiről beszélt ”
  Ezt Marx és Lenin műveiből , és a sztálinizmusból már ismerhetjük.
  A töltöttkáposzta jó felmelegítve, de a szocializmus eszméi nem!

 • '>
  1. macula
  2017. szeptember 14., csütörtök, 14:35
  Válaszolok

  “Hozzátették: arról is döntöttek, hogy a Botka-kormány 2018 utáni teendőit, Magyarország legégetőbb problémáit hét helyszínen tartott részországgyűléseken fogják megvitatni az emberekkel a párt politikusai és szakértői.”

  Az urak arról is tanácskoztak, hogy jelölt úr mennyiben issza a bort, és mennyiben prédikálja a vizet?
  A teendőkkel kapcsolatban mennyiben kerültek prioritásba a Szeviép-ügy és a Mars tér károsultjai, a parkoló botrány, meg a Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálata?

  Az esetleges, heteken belül bekövetkező vádemelésekkel kapcsolatban Molnár és Hiller Uraknak mi a véleménye, amelyek Botkával szorosan összefüggésbe hozhatók?

  Így lenne teljes a közlemény, ha ezeket is taglalták volna…