Úszás: minden számában érmet szerzett Fábián Fanni az EYOF-on

2017. augusztus 11., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Fábián Fanni

Fábián Fanni remekelt a Győrben megrendezett Európai Ifjúsági Fesztiválon: a Haász SZUE tehetséges úszója minden számában érmet szerzett.

Ahol elindult, érem lett a vége: kiválóan szerepelt Fábián Fanni a győri Euórpai Ifjúsági Fesztiválon, ahol négy bronzérem (200, 400, 800 méter gyorsúszás és a 4×100 méteres váltó) mellett a vegyes váltóval ezüstérmet szerzett, így öt medállal zárta az EYOF-ot. “Örültem, hogy nem csak egy napon úszhattam, hiszen volt olyan csapattag, aki csak egy napon indult. A végére már elfáradtam, de jó volt minden nap rajthoz állni. A 200 gyors volt a legjobb – itt nem számítottam éremre” – összegezte teljesítményét a Haász SZUE úszója.

Hozzátette, természetesen volt előzetes várakozása annak kapcsán, hogy mit szeretne elérni az EYOF-on, de az ifjúsági Eb után készült külön erre a versenyre – így az edzője, Gellért Gábor is nagyon örült az eredményeknek, ő sem számított arra, hogy így sikerült a torna. “A 800 gyorson nagyon örültem, hiszen négy másodpercet tudtam javítani, de mindegyik szám jó volt. Gyorsan teltek a napok, az ifjúsági Európa-bajnokságon is sikerült javítanom az egyéni legjobbamon, annak külön örültem, hogy az EYOF-on még a Netánjában úszott időt is sikerült megdöntenem” – válaszolta Fábián Fanni, aki számára idén a technika fejlesztése áll az edzések célkeresztjében, e mellett pedig próbálja kipihenni a szezon eddigi fáradalmait. A későbbieket tekintve legfőbb célja, hogy minél több versenyen indulhasson, és sikerüljön bejutnia egy amerikai egyetemre, ami mellett magas szinten folytathatná az úszást.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.166.168.243 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére