Mobil bűnmegelőzési centrum a SZIN-en

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya is jelen van az újszegedi partfürdőn tartott fesztiválon.

A bűnmegelőzésre szakosodott rendőrök az augusztus 23-tól 27-ig tartott szegedi fesztiválon is gondoskodnak a fiatalok felelősségteljes és gondtalan szórakozásának biztosításáról – írja a police.hu.

A szakemberek a helyszínen kialakított információs ponton a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által rendelkezésre bocsátott Mobil Bűnmegelőzési Centrummal – vagyis egy minden prevenciós kellékkel ellátott mikrobusszal jelennek meg. Tekintettel az ország minden tájáról, valamint külföldről is ideérkező fiatal résztvevőre, többnyelvű szórólapokkal hívják fel a figyelmet vagyontárgyaik megőrzésére és az áldozattá válás elkerülésére. A rendőrség standján munkatársainktól mindenki tájékoztatást kaphat személy- és vagyonbiztonságot érintő kérdésben.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokra hívja fel a fesztiválozók figyelmét:

• Pénzt csak annyit vigyenek magukkal, amennyire várhatóan szükségük lesz, és bátran, de okosan használják bankkártyájukat.

• Fesztiválra csak a legfontosabb eszközöket és értékeket vigyék magukkal. Kérdezzék meg hogy a helyszínen található-e értékmegőrző, ha igen, akkor használják azt, mivel a sátorban hagyott tárgyak nincsenek biztonságban.

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  1. szepfiu
  2017. augusztus 27., vasárnap, 11:18
  Válaszolok

  végre vége van
  arcra borult fiatalemberek,kabitosokat kaptak el a rendörök,a mentősök alig akartak odamenni az 50 méterre fekvő,rángatózó lányhoz
  stb…”köszönjük” szócci városvezetés
  padödöt hianyoltam-lol,Egyedül tán a Russkaja volt szinvonalas zene.
  a többi felejthető semmi volt.
  (jo az uj felület!már idegesitett hogy reggelente a vörös,4lakasos akárkise-n(p)ki beirásai fogadtak