Lázár Zoltán is ott van a kettesfogathajtó-világbajnokságra készülő keretben

2017. augusztus 9., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: SZEGEDma

Lázár Zoltán

Lázár Zoltán a várakozásoknak megfelelően helyet kapott a szeptemberi, lipicai kettesfogathajtó-világbajnokságra készülő magyar keretben.

Lázár – segédhajtó fiával együtt – július elején a nebanicei versenyen megsérült, amikor felborult a kocsija. A vállában elrepedt a csont, s bár műtétre nem volt szükség, három hetet ki kellett hagynia. Ezzel együtt már a bukást követő orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy a szeptemberi vb-re felépül.

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint a nyolcszoros világbajnok Lázár Zoltán testvérével, a tizenegyszeres vb-győztes Vilmossal, valamint ifjabb Nagy Tiborral, Hölle Martinnal és Kákonyi Norberttel együtt szerepel a keretben. Tóth Tamás szövetségi kapitány a háromfős csapat tagjait az első állatorvosi vizsgálat után, a helyszínen nevezi majd meg. Amennyiben a versenyrendező további indulók részvételét engedélyezi, úgy a keret tovább bővülhet – olvasható a közleményben. A lipicai vb-re szeptember 20. és 24. között kerül sor.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.166.168.243 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére