Labdarúgás: a Mórahalom is döntetlennel nyitotta a bajnokságot

morahalom_dabas04_gs

A Hódmezővásárhelyhez és a Makóhoz hasonlóan a Mórahalom is döntetlennel nyitotta a harmadosztályú bajnokságot. Magyar Györgyék a Paks II. ellen értek el 1-1-s döntetlent.

Villámrajtot vett a Mórahalom a mérkőzés elején, hiszen Busa révén már az ötödik percben megszerezte a vezetést a homokháti gárda. A Paks próbálta diktálni az iramot, a magasabb tempót, de a hazaiak remekül felvették a kesztyűt, amiben nagy szerepet játszott az is, hogy a felkészülése nagyon jól sikerült Magyar Györgyéknek és amivel meg is lepték a vendég csapatot. A zöldek jobbára pontrúgásokból tudtak veszélyeztetni, de a mórahalmi védelem remekül állt a lábán, sőt akár tovább is növelhette volna előnyét a gárda, ezzel szemben mégis a vendégek tudtak kiegyenlíteni az első negyvenöt perc végén. A második játékrész már kevesebb helyzetet hozott és amíg a Mórahalomnál jól sikerültek a frissítő cserék, addig a vendégek nem tudtak váltani. Az eredmény már nem változott, így a Mórahalom 1-1-s döntetlennel nyitotta a 2017/2018-as harmadosztályú bajnokságot. Folytatás jövő szombaton az újonc Vecsés otthonában.

NB III. Közép csoport 1. forduló

Mórahalom VSE – Paksi FC II. 1-1 (1-1)
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum. Vezette: Takács Tamás (Pogonyi Ferenc, Zahorecz Roland)
Mórahalom: Krnács – Lászik, Puskás (Zsoldos, 63′)0, Szücs, Fodor, Bokányi, Podonyi (Várda, 72′), Magyar, Zámbó, Busa, Fábián (Hrabovszki, 77′). Vezetőedző: Vojnoc-Zelic Sasa.
Paks: Rácz – Fejős, Simon M., Bognár D. (Berdó, 21′), Zachán, Bagó, Nagy R., Nagy Á., Hanol, Adamcsek, Vlasics (Pinczés, 87′). Vezetőedző: Osztermájer Gábor.
Gól: Busa (5′) ill. Simon M. (41′).
Sárga lap: Fodor (26′) ill. Adamcsek (42′), Fejős (44′), Nagy R. (68′), Nagy Á. (94′).

Magyar György: “Tavaly oda-vissza kikaptunk a Pakstól, de a nyáron nagyon rendbe szedtük magunkat fizikálisan, amivel meg is leptük ellenfelünket. A mérkőzés képe alapján akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de nem vagyunk telhetetlenek és elégedetlenek sem. Az ellenfelet meglepte hogy nem defenzív taktikával léptünk pályára, nem engedtük kibontakozni a Paksot. Krnácsnak gyakorlatilag egyetlen nagyobb bravúrt kellett bemutatnia a mérkőzésen, mi pedig az első játékrészben további gólokat is szerezhettünk volna. Összességében azért mégis azt mondom, hogy igazságos döntetlen született.”

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.