Makón is korszerűsíti az egyházmegye intézményét

Mintegy 270 millió forintos uniós támogatással korszerűsítik a Szeged-Csanádi Egyházmegye négy köznevelési intézményének energetikai rendszerét, két iskolaépületre napelem is kerül – tájékoztatta az egyházmegye vezető pályázati referense az MTI-t.

Sztrémi Zsuzsanna közölte, a tervek szerint 2018 januárjára befejeződő fejlesztések célja az épületek üzemeltetésének hatékonyabbá tétele, a fenntartási költségek csökkentése.

Mezőtúron a Szent István Katolikus Általános Iskolában és Óvodában kicserélik a nyílászárókat, valamint korszerűsítik a gépészeti rendszert. A Makói Katolikus Általános Iskolában és Óvodában, valamint a pusztaföldvári Szent Imre Katolikus Általános Iskolában és Óvodában a következő hónapokban megtörténik az épületek külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, a gépészeti rendszer korszerűsítése, és napelemes rendszert is telepítenek.

Békésszentandráson a Hunyadi János Katolikus Általános Iskola és Óvoda épületeinek külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, a gépészeti rendszer korszerűsítése a beruházás része.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.