Gigaberuházásban vesz részt, és létszámot bővít a Dél-Konstrukt Zrt.

2017. augusztus 8., kedd • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Illusztráció

epitkezes_tervrajz

Rekord méretű, nettó 200 milliárd forint keretösszegű gigatenderben vehet részt a szegedi Dél-Konstrukt Zrt. – írta a napi.hu.

A portál a közbeszerzési eredménytájékoztató alapján közölte, hogy a kiírás nyerteseinek a közszféra európai uniós támogatású energiahatékonysági beruházásainak, valamint energetikai felújításainak megvalósítása lesz a feladata a következő négy évben. A beruházás részben műemlék épületeket is érint. A fejlesztések végrehajtásában a szegedi vállalkozás mellett a biatorbágyi West Hungária Bau Kft. és a zalaegerszegi ZÁÉV Építőipari Zrt. vesz részt. A Dél-Konstrukt Zrt. a SZEGEDma.hu megkeresésére megerősítette, hogy már a szerződéskötés is megtörtént, ami miatt jelentős, 50-100 fős létszámbővítést is terveznek. Mint írták, büszkeséggel tölti el őket, hogy ilyen komoly volumenű országos munkákban kaphatnak szerepet Szegeden működő építőipari vállalkozásként.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 107.22.30.57 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére