Elsodortak egy kerékpárost Szegeden

2017. augusztus 13., vasárnap • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral, valamint egy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – írja a police.hu.

Könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros férfi augusztus 12-én reggel, amikor egy szegedi útkereszteződésbe úgy haladt be, hogy nem tett eleget az elsőbbségadási kötelezettségének. Egy szabályosan, jobbról érkező autó a biciklist elsodorta, aki a földre esett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A nyári időszakban a kerékpárosok és motorkerékpárosok nagyobb számban jelennek meg az utakon. Őket a személyautóknál szokásos passzív biztonságtechnikai megoldások nem védik, ezért fontos a megfelelő védőfelszerelés viselése, a vezetéstechnikai ismeretek fejlesztése. Ismerje meg járművét, tartsa be a közlekedési szabályokat! Mindez különösen fontos a kanyarodás és a sávváltás során.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.166.168.243 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére