Cikk archívum 2017.

Labdarúgás: Marko Dinjarral erősít a Szeged-Grosics

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

marko_dinjar-460x347

A 31 éves, horvát-magyar kettős állampolgárságú középpályással, Marko Dinjarral erősítette meg keretét a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Tovább »

Pénteken hozzák nyilvánosságra a pótfelvételi ponthatárait

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

Pénteken hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási pótfelvételi ponthatárait, akkor dől el, hogy ki került be az általa megjelölt képzésre. Tovább »

Méz és tank a SZIN első napján + FOTÓK

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

szin_elso_nap032kf

A rockrajongóknak kedvezve indult meg a Szegedi Ifjúsági Napok a Partfürdőn: az első nap színpadra lépett a Kies, a Depresszió, a Tankcsapda, a Leander Kills, az Ørdøg, az Enter Shikari, de nem maradtak el az olyan közönség-kedvencek sem, mint a Lóci Játszik, Honeybeast vagy a Paddy and the Rats. Tovább »

Mire elég két év?

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

politika_evolucio_kepMegalakulásának második évfordulóját ünnepelte augusztus 20-án a vajdasági Magyar Mozgalom civil szerveződés. Az összejövetel egészen más hangulatban telt, mint két éve. Tovább »

Semmi köze az MSZP-hez a Rója mellett korábban tüntetést szervező férfinak

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

mako_tuntetes_no_mszp

Elhatárolódik az MSZP-től az a makói férfi, aki annak idején szimpátiatüntetést szervezett Rója István mellett, akit Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje nevezett meg a szocialisták országgyűlési képviselőjeként a Csongrád megyei 4-es körzetben. Tovább »

Mesés nyugalom a malom alatt

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

malomfesztival_2017_011

A vajdasági pusztában, Orom határában találhattuk meg a nyugalom szigetét a nyár végén: az irodalomra, slam poetry-re, főzésre, filmre, fotózásra és változatos zenei felhozatalra is kiterjedő programkínálat mellett az édes semmittevésből táplálkozó lelki béke adta meg a fesztivál igazi vonzerejét. Tovább »

Erdei Zsolt: A jövő bajnokai a számítógép előtt ülnek

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

erdei_zsolt04_gs

Az elmúlt hétvégén Szegedre látogatott a Magyar Ökölvívó Szakszövetség nemrégiben kinevezett elnöke. Erdei Zsolttal a magyar ökölvívás helyzetéről és jövőjéről beszélgettünk, de szót ejtettünk a Conor McGregor – Floyd Mayweather összecsapásról is. Tovább »

700 tartalékost várnak a megyében

2017. augusztus 24., csütörtök · Hozzászólok

augusztus20_opusztaszer44_gs

Járási szinten építenek ki tartalékosi rendszert. A szerződéskötés és az akár hétvégenként részletekben teljesíthető kiképzés után számtalan kedvezmény, támogatás jár a csatlakozó civileknek. Gulyás Zoltán dandártábornok, a Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnokhelyettese nyilatkozott lapunknak Ópusztaszeren. Tovább »

Ismét cicatragédia Szegeden

2017. augusztus 23., szerda · Egy hozzászólás

Immár a sokadik szomorú macskasorsnak tanúi a Szegedi Cicamentők. Ezúttal Szeged-Kiskundorozsmán találtak egy utcára dobott kiscicát, rendkívül rossz állapotban. Az ilyen esetek megelőzéséért lenne fontos, hogy szigorúbban ítéljék meg Magyarországon az állatkínzásos eseteket, ezért is csatlakozott az egyesület az ezt követelő polgári kezdeményezéshez. Tovább »

Závecz Research: erősödik a Fidesz, gyengül az MSZP

2017. augusztus 23., szerda · Egy hozzászólás

Halász János; Németh Szilárd; Orbán Viktor; Semjén Zsolt

A Fidesz támogatottsága nőtt, a Jobbiké nem változott, az MSZP tábora viszont az elmúlt hónapban két százalékpontot csökkent – derül ki a Závecz Research legfrissebb közvélemény-kutatásából. Tovább »

Következő oldal »