Vízimetál a Horthy Csónakházban

dead_like_juliet_2017

Három zenekar részvételével rendez metalcore-bulit a Sun City Booking a Tiszán.

Metalcore muzsikától lesz hangos a Tisza hétfő este: a Dead Like Juliet, a Suspiria és a Colmena gondoskodik a hangulatról a Horthy Csónakházban 19 órától a Sun City Booking jóvoltából.

A Dead Like Juliet az észak-olaszországi Merano városából érkezik, egy kelet-európai turné keretein belül járnak Magyarországon, tegnap este a fővárosban játszottak, Szegeden pedig most lépnek fel először. A metalcore banda 2009 óta aktív, az elmúlt nyolc év alatt az olasz underground vezető zenekarává nőtték ki magukat, több európai turné van már a hátuk mögött, mindemellett a csapat meg tudta őrizni közvetlenségét és őszinteségét a szegedi szervezők szerint. Érdekesség, hogy a klasszikus ének-két gitár-basszus-dob felállás a Dead Like Juliet esetében kiegészül egy billentyűssel, ami ritkaságnak számít a műfajon belül.

A “szegedi A38 Hajó” címért induló Horthy Csónakház vízi színpadán az olasz vendégek mellett a húrok közé csap a szegedi és gyulai tagok alkotta Colmena, a friss zenekar szintén metalcore színteret erősíti.

A hajón tiszteletét teszi a szarvasi Suspiria is, a dupla frontemberes post nu-metal csapat már visszatérő vendégként zenél a Napfény Városában, tehát garantált a jó hangulat a tiszai metál-esten.

A koncertről további részletek ITT.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. csíkospólós:):P
  2017. július 24., hétfő, 16:24
  Válaszolok

  dokk diszko hangosabb sokkal
  szőllősy doktornőnél tegyél panaszt.

 • '>
  2. csíkospólós:):P
  2017. július 24., hétfő, 16:23
  Válaszolok

  Magyar zenét?nem lehetne adni ott?
  hamár Horthy.
  a neve a csonakháznak.

 • '>
  1. Jó éjszakát!
  2017. július 24., hétfő, 14:26
  Válaszolok

  Jó éjszakát kívánok a Felső-Tiszapart lakóinak!
  Irigylem őket a cikkben említett, garantáltan jó hangulatért.