Újra felbőgtek a fémszörnyek a rakparton + FOTÓK

kamionos_gyorsulasi_verseny31_gs

Ismét gyorsulási versenyen mérték össze tudásukat a kamionsofőrök Szegeden, az óriásgépek sokasága a XXVII. Nemzetközi Kamionos Country találkozóra érkezett a Napfény városába.

A Huszár Mátyás rakparton száguldozhattak a sebesség szerelmesei vasárnap délután, mármint azok, akik elég nagyok hozzá, ugyanis a huszonhetedik alkalommal megrendezett Nemzetközi Kamionos Country találkozó nem a kicsi járművekről szól, erről megbizonyosodhattunk a pénteki kamionos felvonuláson is.

A gépmonstrumok négy kategóriában mérethették meg magukat a gyorsulási versenyen: 500 lóerő felett, illetve alatt, valamint amerikai és platós számokban is indulhattak a vállalkozó kedvű kamionosok. Tizenhat nevezés érkezett a megmérettetésre, melyet szakavatott versenybírók felügyelnek, a biztonság jegyében pedig alkoholteszten kell átmenniük az indulóknak.

A versenyen kettesével indulnak a sofőrök, időre megy a futam, majd pályacserét követően megismétlik a kört és a két futam eredményeit összesítik, jobb eredményt elérő versenyzőé a győztes cím – tudtuk meg Oláh Leventétől, a kamionosfesztivál egyik szervezőjétől.

7 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  7. okosabbnálam
  2017. július 17., hétfő, 08:59
  Válaszolok

  6.mert csak

  Ezzel egyetértek, csak bosszant ez a fazon, aki Karthagót akarja pusztítani örökké. Cato legalább másról is beszélt. 🙂

 • '>
  6. mert csak
  2017. július 17., hétfő, 07:27
  Válaszolok

  5.!
  Sok mindenben egyetértve Veled, annyit azért megjegyeznék, hogy nem Mindenki élhet távol (nincs módja rá) a “világ” zajától! A zajosság (Szegeden) sokkal jobban zavarja (irritálja) az embereket, mint Botka Laci karórája!
  Valamin (bizonyára), változtatni kellene: felfogás (rendezvények típusa), engedélyezés, érdekek ütközésének alaposabb elemzése stb.
  Nyilván “Mindenki” tudja, a nappali zajok (nagyjából) reggel 3.20-tól, este 23.30-ig tartanak! A köztes 4 óra hosszára szüksége lenne az embereknek, ugyan úgy mint a nappali zaj-szint csökkentésére is!
  Panaszkodik a Belvárosi, panaszkodik a Vértói, panaszkodik a Csongrádi sugárúti, panaszkodik Rókusi körúti, panaszkodik a Kossuth Lajos sugárúti! Mindenki azért nem költözhet “tanyára” se!

 • '>
  5. okosabbnálam
  2017. július 16., vasárnap, 21:32
  Válaszolok

  3. belvárosi
  Költözz tanyára, elég nagy paraszt vagy hozzá! 🙂

 • '>
  4. szegedihuszár
  2017. július 16., vasárnap, 18:55
  Válaszolok

  Botka városában lehet, csak büntetlenül viselni a megszálló szovjet hadsereg egyenruháját, és szovjet dalokat harsogni a nagyérdeműnek. Nem tudom mit szólna Botka elvtárs, ha valaki a wehrmacht egyenruhájában parádézna a családok közt? Na ugye.

 • '>
  3. belvárosi
  2017. július 16., vasárnap, 16:38
  Válaszolok

  A tököm tele van ezekkel a cirkuszokkal. Vigyék az összeset Botka baktói luxus villája elé. A belvárosban lassan képtelenség pihenni, aludni, a rajcsúrozások miatt….

 • '>
  2. csíkospólós:):P
  2017. július 16., vasárnap, 16:36
  Válaszolok

  nagyon jók a fotok,különösen tetszett
  a 150 kilos hőlgy,illetve a ferfi fotos is.
  de
  a legszebbb a piros cipős fiu volt
  🙂
  egy szegedit se láttam a közönség közt.

 • '>
  1. csíkospólós:):P
  2017. július 16., vasárnap, 16:28
  Válaszolok

  666ennyi