Labdarúgás: nem született gól a Szeged-Grosics szabadkai vendégjátékán

2017. július 15., szombat • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: FK Szpartak / Instagram

fk_spartak_2011_instagram

Gólnélküli döntetlent játszott Szabadkán a Szeged 2011-Grosics Akadémia.

A tavalyi szerb I. osztály tizedik helyezettje, a Szpartak Szabadka vendége volt szombaton a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Supka Attila együttesében ott volt a Boractól tesztelt kapus, Branimir Aleksic, valamint az előző szezonban a Kozármislenyben futballozó Beke Péter.

Felkészülési mérkőzésen

FK Szpartak Szabadka – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0
Szeged-Grosics: Szántai – Farkas M., Causic, Achim, Katona, Nicorec, Povázsai, Szabó P., Horváth A. Balázs. Csere: Molnár P., Aleksic (kapusok), Pászka, Kasuba, Ikonomou, Hegedűs M., Germán, Papp F., Coroian, Zabari, Jagodics, Molnár J., Beke. Vezetőedző: Supka Attila.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.198.68.152 IP címről szól hozzá.

  • 1. petárda hozzászólt ekkor: 2017. július 17., hétfő, 16:08
    Válaszolok

    Ez már igen! Szuper lesz az angol-verő és a szerb enbé egyes Szabadka otthonában is ikszelő Szeged! Az enbé 3-as szeolvolán pedig a “futottak még” kategória igazi szegediekkel(Prokopp Rostisláv, Stefán Tomisics, Nikola Makszimovics) :) Embé 3-ba ezek köllenek a tehetséges szegedi fiatalok helyett… :)

Ugrás az oldal tetejére