Kiválasztották a X. Szeged Szépe döntőseit

2017. július 17., hétfő • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Bari Attila

x.szegedszepe-1

Július 16-án rendezték meg az idén jubiláló 10. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás elődöntőjét a szegedi Tisza Dokk jacht klubban.

A versenyre 179-en jelentkeztek, az elődöntőt követően 22 hölgy jutott a döntőbe a zsűri pontozása alapján. A szépségkirálynő-jelöltekre idén is számos program vár majd, mind Magyarországon, mind külföldön egyaránt.

Idén is három jótékonysági projektben vesznek részt a lányok, a verseny elsődleges céljának megfelelően rá szeretnék irányítani a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, az állandó szűrés és prevenció fontosságára, mellette az ÁGOTA alapítvány gyermekeit fogják vendégül látni, tanszerekkel megajándékozni, illetve idén is segítik a Tappancs Állatmenhely és a Szegedi Vadaspark munkáját nagy mennyiségű állateledellel illetve önkéntes munkájukkal egyaránt.

A zsűriben helyet foglalt Czibolya Nikolett, a 2013-as Szeged Szépe szépségkirálynői cím birtokosa, Kovács Judit jogász-közgazdász, Tandi Flóra énekes, Gyuris Attlia, a szegedi Virágpaletta ügyvezetője, valamint Görbe Tamás, a Plazma Pont marketing vezetője.

A szépségkirálynő-választás döntőjét december 9-én rendezik meg a szegedi IH Redezvényközpontban.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.196.5.163 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére