Huszadik alkalommal táboroztak együtt a kisteleki hittanosok

hittantabor_opusztaszer

A nyáron közel száz diák vesz részt a három hittanos táborban, az idei első tábort alsó tagozatos diákoknak szervezték meg Ópusztaszeren, a Magyarok Nagyasszonya templom melletti Szeri Katolikus Ifjúsági Szállónál – írja a kistelekjaras.hu.

Ópusztaszeren, a Magyarok Nagyasszonya templom melletti Szeri Katolikus Ifjúsági Szállónál táboroztak július első hetén a Kisteleki Általános Iskola alsó tagozatos hittanos diákjai – közölte a kistelekjaras.hu. Mint mindig, ezúttal is Harmat József hitoktató szervezte meg a tábort, immár huszadik alkalommal.

Ezúttal 32-en jöttek el táborozni Ópusztaszerre, a feladatoknál felső tagozatos és középiskolás diákok is segédkeztek. A szálló árnyékos udvara ideális helyszíne volt a pihenésnek, sorversenyeknek, a garázsban sorra készültek az egyedi festésű kis keresztek, de új énekek megtanulása is hozománya volt a tábornak.

Ezen kívül még két tábort szerveznek a nyárra a felső tagozatos tanulóknak, összesen 72 gyereknek, tehát közel száz diák vesz részt a három hittanos táborban – tudtuk meg Harmat Józseftől. Reméljük, hogy megerősödnek a gyerekek ebben a keresztény közösségben – mondta. A legidősebb résztvevő már több mint tíz éve táborozik a hittanosokkal.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.